Neler Yeni

RX 5700 XT işlemci önerisi

emiliano

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hocam oynadığınız oyunlarda ultra ayarlarda aldığıniz fpsler nedir bendede aynı sistem varda ekran kartını yeni aldım kargoda merak ettim ne kadar darboğaz var ne derece etki ediyor
hocam çok darboğaz drop var oyun zevkini sikiyor atıyor kesinlikle ryzen 5 3600 ve üstü lazım

emiliano

80+ Bronze
5600 alın direk. altını hiç düşünmeyin. bütçe varsa 5800x3d de geleceğe yönelik iyi bir seçenek. ikinci el öneririm, işlemciler pek bozulan parçalar değil.
5600 aldım aklına uyup ama takılma ve god of war gibi oyunda drop sorunu mevcut

5600 aldım aklına uyup ama takılma ve god of war gibi oyunda drop sorunu mevcut
hocam burda kime sorsanız 5600 der sorun ya yazılımsal ya da oyundadır ürünle alakalı bir problem olmaması lazım. belki sana sorunlu bir işlemci gelmiştir onu ben bilemem. şahsen bende bazı oyunlarda drop yaşıyorum ama oyunun sorunlu olduğunu bildiğim için takmıyorum.

emiliano

80+ Bronze
hocam burda kime sorsanız 5600 der sorun ya yazılımsal ya da oyundadır ürünle alakalı bir problem olmaması lazım. belki sana sorunlu bir işlemci gelmiştir onu ben bilemem. şahsen bende bazı oyunlarda drop yaşıyorum ama oyunun sorunlu olduğunu bildiğim için takmıyorum.
cinebenchmark da puanı 9600 75 dereceyi geçmedi cs de 800 fps leri zorladım ama bu hikaye oyunlarına gelince sıkıntı

emiliano

80+ Bronze
Ayarlar nasıl low/medium/high/ultra/exstrem
hocam god of war yüksek ayarlarda 90 fps lerde takılmalar oluyor ani fps düşüşleri oluyor mafia definitive ded aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

B450 anakart ile deneyeceğim son çare

Son düzenleme:
cinebenchmark da puanı 9600 75 dereceyi geçmedi cs de 800 fps leri zorladım ama bu hikaye oyunlarına gelince sıkıntı
hocam soyle diyim oyunun optimizesi ile alaklı bir durum bence şahsen bazı oyunlarda vulkan dx12 farkından bile inanılmaz performans farkları oluyor, ben örnek olarak bf5 de dx12 de oynayamam sistem inanılmaz drop yaptırıyor ondan dolayı dx11de oynarım yani işin kısası oyunun optimizesi önemli ve senin denemen gerekiyor ayarları en stabil anı bulana kadar.

Top Bottom