Neler Yeni

RX 5700 XT nerdesin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Çağatay Ceran
Bütçe
8000
Şu fiyatlara bir bakın dostlar içim yanıyor içim... 8 aydır para biriktiriyorum. Tam denkleştirdim dedim şu stok sorunu çıktı. Yıldım artık dostlar lütfen bi öneri verin bana ne yapmalıyım?

Ekran kartları acilen mining ve gaming diye iki ayrı kategoride ekran kartı üretmeliler.

@Abdullah Hacıgül bey bile mining sistem kurdu kendine, hayırlı olsun fakat böyle giderse ekran kartları sadece sermaye sahibi insanların kullanabileceği, yat gibi müthiş lüx bir ürün olacak gibi geliyor bana, o derece karamsarım yani bu konuda...

RX 5700 XT'li hazır sistem bulmak artık imkansız... Ülkedeki kartlar bir konteynırın içinde başında bareti, belinde kazması gece gündüz kazıyorlar. Oysa onlar, zamanın anlamsızlığını ve monotonluğunu büküp benim gibi oyun tutkunlarına yepyeni bir dünyaya, portal açma yükümlülüklerinde olmalılar. Uyumadan hayal ettiğim ekran kartı; Paul Bearer'ın, -Undertaker'ın üvey babası- Undertaker üzerinden para kazanmak için onu sokak dövüşlerine ve güreş sektörüne sokması gibi, yatırımcılar tarafından güreştiriliyor. Ancak RX 5700 XT'nin bandanasını takıp, deri ceketini giyip, motoruyla "rollin"lemesi gerekiyordu.

Undertaker_Returns_JudgmentDay2000.png

İşin özeti, bu konuyla alakalı derin üzüntülerim var dostlarım ve sizlerle de paylaşmak istedim. RX 5700 XT sevdamı bir kenara bırakmanın eşiğinde ve yeni nesnelere, yeni anlamlar yüklemenin peşindeyim. RTX 3050Ti ve 3060 belirttiğim fiyat bandında çıkar mı? RX 5700 XT'nin yerini şu anda doldurabileceğim bir hazır sistem var mı?

Herkese iyi forumlar...

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
o parayla dolar al Mart ayından sonra teşekkür edip RX 5700 XT yanına iyi bi ssd çekersin

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Hahahahah fiyatlara bakın çılgına dönüyorum resmen. Bu kartın en kralı ilk çıktığında 3500 TL idi ve millet bu fiyata alınmaz bekleyin biraz düşsün diyordu. Şimdi geldiği hale bak. Yazıklar olsun piyasayı bu hale getiren küçüklü büyüklü herkese, Allah kolaylık versin bu dönemde PC dizmeye çalışan kardeşlerime. Artık açık açık zengin ve lüx işi oldu PC toplama işi. Yakında lüx vergisi gelirse şaşırmam.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Hahahahah fiyatlara bakın çılgına dönüyorum resmen. Bu kartın en kralı ilk çıktığında 3500 TL idi ve millet bu fiyata alınmaz bekleyin biraz düşsün diyordu. Şimdi geldiği hale bak. Yazıklar olsun piyasayı bu hale getiren küçüklü büyüklü herkese, Allah kolaylık versin bu dönemde PC dizmeye çalışan kardeşlerime. Artık açık açık zengin ve lüx işi oldu PC toplama işi. Yakında lüx vergisi gelirse şaşırmam.
Kanka sakin olsana sadece stok yok :D

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Kanka sakin olsana sadece stok yok :D
Bak bu konuları unutmayın takipten de çıkmayın sizlere hatırlatmada bulunacağım. Stoklar geldiğinde bu kartın ineceği fiyat belli. Minimum 5500 TL o bile çok çok fazla bu kart için. Neyse o günler gelsin hele bir.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Bak bu konuları unutmayın takipten de çıkmayın sizlere hatırlatmada bulunacağım. Stoklar geldiğinde bu kartın ineceği fiyat belli. Minimum 5500 TL o bile çok çok fazla bu kart için. Neyse o günler gelsin hele bir.
İyi ki zamanında ASUS Dual 5700XT almışım 3600TL'ye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Çağatay Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi ki zamanında ASUS Dual 5700XT almışım 3600TL'ye.
Sevgili @bostankorkulugi
Sanma ki ekran kartları eski fiyatlarına "yakın zamanda" dönecek. Stokların tükenmesinden daha kötü bir şey varsa o da stokçuluk yapan firmalar. İtopya V.O.K'a video çektiriyor RX 5600 XT'nin dandik Mech modeli için; Pchocasi sinerjibilgisayar'a video çekiyor, Gigabyte RX 5700 için,onlar ürünü güzelliyor; firmalar da kalan kartlar elimizden değer kaybetmeden çıksın diye çabalıyor. Gaminggen sitesi, geçtiğimiz günlerde, rağbet gören RX 5600 XT'li BLADE-3600 modelini ilk önce stok kalmadı bahanesiyle geri çekiyor; sonra bir bakıyoruz ki sistem 6800 liradan 7300 lira olmuş. Herkes yine kendini düşünüyor...

Piyasadaki ürünler bitince, stok olmasına rağmen hazır sisteme koymayıp depolarında stokladıkları senaryoyu düşünelim. Özellikle de bu stok kıtlığından sonra... RX 5700 XT'yi sen koy bakalım 6000 liraya sitene, kapış kapış gider, animallah. Önümüzdeki gelecek sistem toplayacaklar için pek iç açıcı değil. Hakkımızda ve hayırlısı olsun.

Kullandığın kart için de hayırlı olsun.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bu miningciler yüzünden biz oyuncular olarak çok zorluk çekiyoruz. Güzelim kartları alıyorlar 5-6 ay anasını ağlatıp Temiz kullanılmış 1 yıl garantili ürün diye satıyorlar. Hem stok bırakmıyorlar hemde bitmiş ürünleri piyasaya sokuyorlar. Arkadaş zaten 5 ay kullanıp atacaksınız bar yurt dışından getirtin şu ürünlerinizide bizede kalsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Çağatay Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Screenshot_2021-01-22-04-16-51-213_com.opera.browser.jpg

Tabi bu fiyatları gören kart sahipleri durur mu? Yapıştırmışlar ikinci el piyasasına, 3070'e takas olur diyen var. Hahahahhahahahahha

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Stok yok ve mining uçtu. Bu yüzden fırsatçılar 8K'ya satıyor.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
3.5 ay önce Gigabyte Gaming OC 5700XT 3800 e satılıyordu...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,549
Üyeler
163,841
Son üye
Berivan ışık
Top Bottom