conveyor belt overlord
80+ Silver
ARGB setup bozulmasın diye kıyamıyorum...
ARGB setup bozulmasın diye kıyamıyorum...
bende 7kya satınca paylasiyimda abdullah abi story atsin beniGizems apla adam oldun yav
Kaybolmadan önce Instagram'da Donanım Arşivi'in bu hikayesini izle.
365K Takipçi, 1 Takip, 780 Gönderiwww.instagram.com
Anneler her şeyi bilir diye boşa demiyorlar.Daha sonra annemle konuştuğumda dedi ki;
"7500 TL'ye 20-30 teklif geldiyse, 9500 TL'ye 5 tane teklif gelir."
Bu fiyatları bile bile almış, neden dolandırıcılık olsun?senin yaptığın dolandırıcılık denir neden diye soracaksin sana anlatayım covid olmadığı zamanlardı şimdi bu ekran kartları yeni çıkmıştı piyasaya letgo sahabinden sıfır açılmamış garantili rx5700 3k küsür rx5700xt ise 4k civarındaydı ben 3k civarı almıştım madencilik covid bittiğinde adam zararına saticak covid olmasaydı sen o fiyatlarda satamazdin
o fiyata kim alsın ki biraz daha para koyup üstüne güçlü ekran kartı alarimBu fiyatları bile bile almış, neden dolandırıcılık olsun?
Mining yapan insanlar alır, çünkü uzun vadede kar edecek. Alanların amacı oyun oynamak değil.o fiyata kim alsın ki biraz daha para koyup üstüne güçlü ekran kartı alarim
mining için olasini bilmem mining her zaman devam etmez benceMining yapan insanlar alır, çünkü uzun vadede kar edecek. Alanların amacı oyun oynamak değil.
Hocam cahile laf anlatmak biraz zor olur. Performans açısından 5700 tercih edildiğini sanıyor yüksek ihtimal. Mining olayında 5700 2080 süperi dahi tokatlıyor bunu arkadaşa anlatamazsın boşuna yorma kendini.Mining yapan insanlar alır, çünkü uzun vadede kar edecek. Alanların amacı oyun oynamak değil.
Adam benim aldığım fiyatın farkındaydı. Söyledim kendisine. Verdiğim faturada da fiyatı yazıyordu. Neresi dolandırıcılık?senin yaptığın dolandırıcılık denir neden diye soracaksin sana anlatayım covid olmadığı zamanlardı şimdi bu ekran kartları yeni çıkmıştı piyasaya letgo sahabinden sıfır açılmamış garantili rx5700 3k küsür rx5700xt ise 4k civarındaydı ben 3k civarı almıştım madencilik covid bittiğinde adam zararına saticak covid olmasaydı sen o fiyatlarda satamazdin