Neler Yeni

rx 5700xt sorunları.

ardaxgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Gök
Almayı planladığım ekran kartını bozuluyor, ısınıyor, yazılımı kötü, kronik bozukluluğu var diye beni korkutan arkaşalarım ne kadar doğru söyliyolar bilmiyorum konu altına ekran kartının bu sorunları sıkça çıkıyorumu yazarsanız gercekten çok mutlu olurum teşekkürler.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
bozulma ve ısınma durumu markadan markaya değişir yazılımı kötü evet driverlar sorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almayı planladığım ekran kartını bozuluyor, ısınıyor, yazılımı kötü, kronik bozukluluğu var diye beni korkutan arkaşalarım ne kadar doğru söyliyolar bilmiyorum konu altına ekran kartının bu sorunları sıkça çıkıyorumu yazarsanız gercekten çok mutlu olurum teşekkürler.
eğer uğraşıcam diyorsanız driverlar ile canavar bir karttır tavsiye ederim

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Uygunsuz dil
amd ekran kartı şans işi :D kötü* de çıkabilir harika da.

T.P.G.

80+ Titanium
Eski kartım. Son driverlarda pek sorun yok. Abartmasınlar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
100 ekran kartindan 3 ü 4 ü sorunlu çıkar gaming ürünleri alirsan soğutma sorunuda çekmezsin

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
bir 5700xt sorun yaşıyorken diğerinin yaşamama sebebi driver değil. hepsi aynı driver. sorun donanımsal oluyor.
tamam işte aga şans işi. donanımı kötü çıkabiliyor. veya yazılımları yanlış yüklüyorlar beta diye geçiştiriyolar.

Top Bottom