Neler Yeni

rx 5700xt sorunları.

T.P.G.

80+ Titanium
tamam işte aga şans işi. donanımı kötü çıkabiliyor. veya yazılımları yanlış yüklüyorlar beta diye geçiştiriyolar.
yazılımsal sorun yokki ortada WattMan dışında :D. Ki o bile donanımsal sayılır. UV ile çözülüyor bazıları. Bazıları çözülmüyor değişim gerekiyor. Bu dediğin 1 milyon karttan 100 tanesi olur.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
yazılımsal sorun yokki ortada WattMan dışında :D. Ki o bile donanımsal sayılır. UV ile çözülüyor bazıları. Bazıları çözülmüyor değişim gerekiyor. Bu dediğin 1 milyon karttan 100 tanesi olur.
tüh şansa bak benim aldığım amd kart da var :D wattman uv ile falan çözülmüyor bende.

T.P.G.

80+ Titanium
tüh şansa bak benim aldığım amd kart da var :D wattman uv ile falan çözülmüyor bende.
ha her zaman donanımsal değil tabi. bazen cidden yazılım sorun çıkarıyor. yani iki taraftada sorun var denebilir. sürücü değiştirmeyi dene uygun olanı bulana kadar.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
bu arada o fiyata rtx 2060 super öneririm al bunu kafan rahat olsun . ne ısınma derdi ne donanım derdi ne de yazılım derdi @ardaxgk

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
ha her zaman donanımsal değil tabi. bazen cidden yazılım sorun çıkarıyor. yani iki taraftada sorun var denebilir. sürücü değiştirmeyi dene uygun olanı bulana kadar.
o l m u y o r benim wattman hep var agacım. kimsenin yaşamasını istemem böyle bişey . o yüzden tertemiz nvidia yönlendiriyorum konularda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ rtx + dlss. KESİNLİKLE DEĞER. amd şans oyunu kumar birebir .

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
aga uv ıle cozulmeyen bıle var daha dun ugrasıyorduk bı arkdasın rx 580 gb sapphire pulse modelınde kotu bır durum ya :/ sans olması

Top Bottom