The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Pardon.
yazılımsal sorun yokki ortada WattMan dışında . Ki o bile donanımsal sayılır. UV ile çözülüyor bazıları. Bazıları çözülmüyor değişim gerekiyor. Bu dediğin 1 milyon karttan 100 tanesi olur.tamam işte aga şans işi. donanımı kötü çıkabiliyor. veya yazılımları yanlış yüklüyorlar beta diye geçiştiriyolar.
tüh şansa bak benim aldığım amd kart da var wattman uv ile falan çözülmüyor bende.yazılımsal sorun yokki ortada WattMan dışında . Ki o bile donanımsal sayılır. UV ile çözülüyor bazıları. Bazıları çözülmüyor değişim gerekiyor. Bu dediğin 1 milyon karttan 100 tanesi olur.
ha her zaman donanımsal değil tabi. bazen cidden yazılım sorun çıkarıyor. yani iki taraftada sorun var denebilir. sürücü değiştirmeyi dene uygun olanı bulana kadar.tüh şansa bak benim aldığım amd kart da var wattman uv ile falan çözülmüyor bende.
o l m u y o r benim wattman hep var agacım. kimsenin yaşamasını istemem böyle bişey . o yüzden tertemiz nvidia yönlendiriyorum konularda.ha her zaman donanımsal değil tabi. bazen cidden yazılım sorun çıkarıyor. yani iki taraftada sorun var denebilir. sürücü değiştirmeyi dene uygun olanı bulana kadar.
+ rtx + dlss. KESİNLİKLE DEĞER. amd şans oyunu kumar birebir .Ama -20 FPS
Arada göz ardı edilmemesi gereken performans farkı var.bu arada o fiyata rtx 2060 super öneririm al bunu kafan rahat olsun . ne ısınma derdi ne donanım derdi ne de yazılım derdi @ardaxgk
+rtx + dlssArada göz ardı edilmemesi gereken performans farkı var.
öneri verilen bi yer değil mi burası ? ben de kendi önerimi verdim.5700XT stok halde 20.8.3 driveri ile beraber RTX2080'i geçen bir model. 2060S baya düşük.
-20 FPS+rtx + dlss
aga uv ıle cozulmeyen bıle var daha dun ugrasıyorduk bı arkdasın rx 580 gb sapphire pulse modelınde kotu bır durum ya :/ sans olmasıyazılımsal sorun yokki ortada WattMan dışında . Ki o bile donanımsal sayılır. UV ile çözülüyor bazıları. Bazıları çözülmüyor değişim gerekiyor. Bu dediğin 1 milyon karttan 100 tanesi olur.