rx 5700xt sorunları.

ardaxgk

80+
Reaksiyon skoru
0
Almayı planladığım ekran kartını bozuluyor, ısınıyor, yazılımı kötü, kronik bozukluluğu var diye beni korkutan arkaşalarım ne kadar doğru söyliyolar bilmiyorum konu altına ekran kartının bu sorunları sıkça çıkıyorumu yazarsanız gercekten çok mutlu olurum teşekkürler.

bozulma ve ısınma durumu markadan markaya değişir yazılımı kötü evet driverlar sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almayı planladığım ekran kartını bozuluyor, ısınıyor, yazılımı kötü, kronik bozukluluğu var diye beni korkutan arkaşalarım ne kadar doğru söyliyolar bilmiyorum konu altına ekran kartının bu sorunları sıkça çıkıyorumu yazarsanız gercekten çok mutlu olurum teşekkürler.
eğer uğraşıcam diyorsanız driverlar ile canavar bir karttır tavsiye ederim

Uygunsuz dil
amd ekran kartı şans işi :D kötü* de çıkabilir harika da.

Eski kartım. Son driverlarda pek sorun yok. Abartmasınlar.

100 ekran kartindan 3 ü 4 ü sorunlu çıkar gaming ürünleri alirsan soğutma sorunuda çekmezsin

Güzel performansı var ama driver sorunları olmasa tam anlamıyla canavar olur.

bir 5700xt sorun yaşıyorken diğerinin yaşamama sebebi driver değil. hepsi aynı driver. sorun donanımsal oluyor.
tamam işte aga şans işi. donanımı kötü çıkabiliyor. veya yazılımları yanlış yüklüyorlar beta diye geçiştiriyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,919
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri