O güç kaynağı ile bırak sistemi düzgün şekilde kullanmayı sistemi çalıştırmayı denemeni bile önermem.Rx 580 r3 1200 af var elimde 350 watt tüketimli psuya sahibim bu 350 wattlık psu beni götürebilir mi
dostum peki bildiğin bi psu var mı linki vs. atabilirsen uygun fiyatlı olabilirYeterli olmaz. En az 450 w bir psu gerekir ki ben 600 w öneririm.
ve 2. el psu alsam çok sıkıntı çıkar mıdostum peki bildiğin bi psu var mı linki vs. atabilirsen uygun fiyatlı olabilir
Ben şimdiye kadar hiç sıfır parça almadım nerdeyse ve hala da almamaya devam ediyorum hocam güncel olarak zaten rx580i tam olarak besleyemez o işlemci yeni psu alana kadar ekran kartınıza undervolt yapın idare edin. Bütçeniz ne kadar 2. el psu için?dostum peki bildiğin bi psu var mı linki vs. atabilirsen uygun fiyatlı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve 2. el psu alsam çok sıkıntı çıkar mı
dostum valla bütçem şuanlık en fazla 500Ben şimdiye kadar hiç sıfır parça almadım nerdeyse ve hala da almamaya devam ediyorum hocam güncel olarak zaten rx580i tam olarak besleyemez o işlemci yeni psu alana kadar ekran kartınıza undervolt yapın idare edin. Bütçeniz ne kadar 2. el psu için?
Bu arada vx pllus 600w 600 tl imiş pardondostum valla bütçem şuanlık en fazla 500
dostum çok teşekkür ederim şimdilik daha ucuz psulara bakıyorum ve istanbuldan bakıyorum elden alabilmek için genellik ileYa hocam dert ettiğin şeye bak. O fiyata 0 aerocool vx plus 600w alırsın.
2. el istersen de 230 tlden başlar 350 400 TL'ye kadar var seçenek
Bu arada vx pllus 600w 600 TL imiş pardon
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bütçeniz çok kısıtlıysa şu bile size yetecektir
ve bir de benim elimde 350 wattlık psuyu okutabilir miyim 150 200e falan bilgin var mıdostum çok teşekkür ederim şimdilik daha ucuz psulara bakıyorum ve istanbuldan bakıyorum elden alabilmek için genellik ile
Markasına göre minimum 50 maximum 70 80 TL'ye okutursun en fazladostum çok teşekkür ederim şimdilik daha ucuz psulara bakıyorum ve istanbuldan bakıyorum elden alabilmek için genellik ile
ve bir de benim elimde 350 wattlık psuyu okutabilir miyim 150 200e falan bilgin var mı
En ucuzu 230 tllik olan daha ucuzu çok zordostum çok teşekkür ederim şimdilik daha ucuz psulara bakıyorum ve istanbuldan bakıyorum elden alabilmek için genellik ile
ve bir de benim elimde 350 wattlık psuyu okutabilir miyim 150 200e falan bilgin var mı
linki var mıdır markası vs. iyi mi yani psudan anlamam da açıkçası götürür değil miMarkasına göre minimum 50 maximum 70 80 TL'ye okutursun en fazla
En ucuzu 230 tllik olan daha ucuzu çok zor