Yardım Rx 580 8gb dvı çıkışlı sadece almalımıyım

Reaksiyon skoru
6
Acil !! Arkadaşlar az önce rx 580 8gb 1800tl ödeme yaptım ama ekran kartı sadece dvı çıkışlı yeni fark ettim bi zararı olurmu iptal etmelimiyim lütfen acil

Acil !! Arkadaşlar az önce rx 580 8gb 1800tl ödeme yaptım ama ekran kartı sadece dvı çıkışlı yeni fark ettim bi zararı olurmu iptal etmelimiyim lütfen acil
Mining editon diye geçiyor o seri, sadece mining yapılsın diye üretildi. bence iptal et çünkü birkaç eksiği daha var o serinin. 300-400TL fazlasına normalini alırsın zaten.

Teşekkürler peki eksikden kastınız nedir
Güç beslemesi mininnge uygun yapıldığı için çok güçlü değil, bu yüzden oyunda tam güce girince zorlanıyorlar. Soğutmaları ve genel iç bileşen yapıları normal serilerden kötü, bir de sizin de fark ettiğiniz gibi sadece tek monitöre DVI ile bağlanıyor başka çıkış yok.

Güç beslemesi mininnge uygun yapıldığı için çok güçlü değil, bu yüzden oyunda tam güce girince zorlanıyorlar. Soğutmaları ve genel iç bileşen yapıları normal serilerden kötü, bir de sizin de fark ettiğiniz gibi sadece tek monitöre DVI ile bağlanıyor başka çıkış yok.
Teşekkür ederim aydınlanma yaşadım sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyundan yeni çıktığında elini karta atınca çöl kumuna ayak basmış gibi hissiyat vermesi diyebiliriz hocam mesela😄
Güzel anlatım biçimi 😄

Geri