Neler Yeni

Rx 580 8GB Ekran Kartı Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Tekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan Pasta
Merhabalar 2. el bir sistem toplamayı düşünüyorum. Rx 580 8GB almak gibi bir düşüncem var. Bu konulara yeniyim yardımınıza ihtiyacım var. Sorularım şu şekilde:
İlk olarak RX 580 8GB diyince XFX ,Sapphire gibi markalar var. Bunların arasındaki fark ne? Hangisini tercih etmeliyim?
İkinci sorum RX 580 8 GB ekran kartının güncel fiyatı ne olamalı yani her türlü fiyata ürün bulabiliyoruz hangi fiyatta olursa gerçekten fiyat performarns bir karta dönüşmüş olur?
Üçüncü sorumda ürünü almadan önce satıcıdan hangi testleri istemeliyim vede satıcıya hangi soruları sormalıyım testlerin sonuçları ne olmalı?
Bana bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum.
İyi günler...

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
M.Rüzgar Özen
Merhabalar 2. el bir sistem toplamayı düşünüyorum. Rx 580 8GB almak gibi bir düşüncem var. Bu konulara yeniyim yardımınıza ihtiyacım var. Sorularım şu şekilde:
İlk olarak RX 580 8GB diyince XFX ,Sapphire gibi markalar var. Bunların arasındaki fark ne? Hangisini tercih etmeliyim?
İkinci sorum RX 580 8 GB ekran kartının güncel fiyatı ne olamalı yani her türlü fiyata ürün bulabiliyoruz hangi fiyatta olursa gerçekten fiyat performarns bir karta dönüşmüş olur?
Üçüncü sorumda ürünü almadan önce satıcıdan hangi testleri istemeliyim vede satıcıya hangi soruları sormalıyım testlerin sonuçları ne olmalı?
Bana bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum.
İyi günler...
sapphıre nıtro kullandım 2000 cıvarına bulursan temız al

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,129
İsim
Ali Mert Okuducu
Amd dediğinde sapphiredir bunu herkes bilir. Bende aldım 2. elden nitro+ modelini 2200 civarına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,338
Üyeler
173,025
Son üye
yusuf1347
Top Bottom