Çözüldü✓ RX 580 8GB GPU KULLANIM SORUNU

berkemete

80+
Reaksiyon skoru
0
RX 580 8GB ekran kartı kullanıyorum. CS2 oynarken normalde 65-100 FPS arasında oluyor fakat yakın zamanda FPS'im 2-3 dakika boyunca 30 FPS civarına düşüyordu. Ben de merak edip MSI Afterburner ile değerlere baktım ve GPU kullanımı ile MHz hızı düşüyordu. Normalde CS2'de 1300 MHz çalışırken, şimdi 300 MHz'lerde geziyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    2.5 MB · Hit: 36
RX 580 8GB ekran kartı kullanıyorum. CS2 oynarken normalde 65-100 FPS arasında oluyor fakat yakın zamanda FPS'im 2-3 dakika boyunca 30 FPS civarına düşüyordu. Ben de merak edip MSI Afterburner ile değerlere baktım ve GPU kullanımı ile MHz hızı düşüyordu. Normalde CS2'de 1300 MHz çalışırken, şimdi 300 MHz'lerde geziyor.

işlemcin ne ve ortalama sıcaklığı ne ?

İşlemci i7 2600 ortalama 75 derece 79 u geçmiyor
ekran kartını besleyemiyor olabilir cs2 de grafikleri hafif artırmayı deneyin özellikle doku kalitesini ekran kartına yük binsin.

ekran kartını besleyemiyor olabilir cs2 de grafikleri hafif artırmayı deneyin özellikle doku kalitesini ekran kartına yük binsin.
Deniyorum şimdi haber vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırasıyla orta yüksek çok yüksek ayarlada denedim fps yine 65 90 arasında oynarken 30 a civarına düşüyor

Son düzenleme:
Deniyorum şimdi haber vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırasıyla orta yüksek çok yüksek ayarlada denedim fps yine 65 90 arasında oynarken 30 a civarına düşüyor
hocam mümkünse başka oyunlarla da deneyebilirmisin valorant , lol falan varsa sana zahmet cs2 bozuk olabilir.

hocam mümkünse başka oyunlarla da deneyebilirmisin valorant , lol falan varsa sana zahmet cs2 bozuk olabilir.
Başka oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum.
furmark testide ortalama böyle oluyor

Ekler

• resim_2025-04-19_190523135.png
    resim_2025-04-19_190523135.png
    2.4 MB · Hit: 25

sorun cs 2 de çok değişik bir oyun keyfe keder bir işlemci kullanıyor bır ekran kartı endişelenmeye gerek yok

Mevzuyu anladım FSR ayarı kötü çalışıyor neden bilmiyorum normalde kapalı kullanıyordum. Bu sıkıntılar bu ayar kapalı diye oluyormuş. FSR açtığım zaman bir sıkıntı olmuyor.

Geri