machiqwe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 581
yine de çok pahali satamazsin o fiyata kolay kolayneden ? garantisileri zaten 5600 TL ye satılıyor hocam rog strix kart markadan dolayı fazla
yine de çok pahali satamazsin o fiyata kolay kolayneden ? garantisileri zaten 5600 TL ye satılıyor hocam rog strix kart markadan dolayı fazla
5000 liraya 1660 Ti var zaten oyun için de mining için de daha mantıklıneden ? garantisileri zaten 5600 TL ye satılıyor hocam rog strix kart markadan dolayı fazla
Koyduğun fiyata bağlı.ekran kartımı satıp TL de kalıp fiyatlar düştükten sonra alma gibi niyetim var
Post automatically merged:
hocam bende kısa süreliğine istiyorum ama takıldığım nokta şu ekran kartını elden çıkarmam uzun sürmesini istemiyorum aldığım fiyattanda çok düşüğe gitçekse uğraşmayayım diyorum o yüzden buraya yazdım siz ne dersiniz
2. eli hızlı gider mi kartın
Sattım hocam 4.800+gt730 anlaştık adamla5000 liraya 1660 Ti var zaten oyun için de mining için de daha mantıklı
fiyatlar baya düşüyor hocam daha başlangıcı diye düşnüüyorum sadece beklicem5800'e rtx2060 alınır satın direkt
konu tarihine bakmayı düşündünüz mü hiçValla hocam kullanılmış bi rx580 karta 5600 lira veriyorsa hiç düşünme hemen sat![]()
Valla demesen farkında değilim yalnız anlamadığım bu kadar eski bi mesaj neden silinmemiş veya benim önüme neden öneri olarak çıktıkonu tarihine bakmayı düşündünüz mü hiç