Neler Yeni

RX 580 ALINIR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Daha iyi soğutma ihtimali aslında çok yok kimisi önüne ve arkasına fan dayıyor ee haliyle bir tık daha iyi oluyor ama çok etkilemez zaten onu Türkiyede yapanı zor bulursunuz sayıca çok fazlaysa onu yaparlar anca onun dışında yanında sigara içilenin içi aşırı pis ve tozlu olur. Evde kedim var kasayı yerde kullanıyorum toz filtrem yok bu şekilde kasayı 2 sene kullansam bile sigara içenin sistemi bir yılda daha çok kirlenir. Tabi kesin bir test yok iştembu dediğim genelleme %100 doğru olamaz takdir edeceğiniz gibi
Haklısın aldığım kişi öğrenci ve sigara içmiyorum dedi o şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Erdem Taha GEDİK
Hocam o kadar çıkma şansım yok 1900TL'ye alacağım o şekilde anlaştık bugün arayıp görüştüm yarın satın alımı gerçekleştireceğim wattman vs yok dendi benim için sıkıntı yok zaten kullanırım
O kadar çıkmıyorsa 6 gb lık gtx 1060 alın rx 580 kafanızı çok ağrıtacak maçın ortasındayken bir anda oyun donacak ve kapanacak sinir krizi geçireceksiniz wattman her rx 580 de vardır benlik sıkıntı yok sıkıntıyı siz çekersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
O kadar çıkmıyorsa 6 gb lık gtx 1060 alın rx 580 kafanızı çok ağrıtacak maçın ortasındayken bir anda oyun donacak ve kapanacak sinir krizi geçireceksiniz wattman her rx 580 de vardır benlik sıkıntı yok sıkıntıyı siz çekersiniz
Haklısın duruma göre yazacağım 1900TL fiyata iyi gibi duruyor diye rx 580 alayım dedim başka hangilerini önerebilirsin 2.el olarak max 2500'e çıkabilirim

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Merhabalar. Elimde 2000 TL bir para var, üstüne ekleme şansım yok; bunu baştan söylemek isterim. Şu anda RX 560 kullanıyorum. FIFA oynuyorum, pek fazla çeşit çeşit oyun oynadığım söylenemez; genelde FIFA ve modlu GTA 5 oynuyorum. RX 580 alırsam, kısacası günümüz oyunlarını oynayabileceğim. Sizce 2050 TL’ye RX 580 8GB Sapphire Nitro alınır mı? Beni birkaç sene idare etse, yani FIFA 25’i düşük veya orta ayarlarda oynasam yeterli benim için. Sizce alınır mı? Alan veya kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim. Unutmadan söyleyeyim, kullandığım sistem şu şekilde:

MSİ B450 M-A PRO MAX
AMD Ryzen 5 1600 AF.
8+8 RAM Corsair 3200MHz.
Cooler Master Elite V4 500w 80+

Power supply sıkıntı çıkarır mı? Onu da söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar.
8gb modeliyse al

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
8gb modeliyse al
Evet 8GB bazı arkadaşlar aklımda kuşku oluşturdu fiyatı 1900'e kadar düşürdüm bu fiyata güzel bir kart diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz hocam yada öneribeleceğiniz amd nvidia farketmez önerirseniz sevinirim

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Evet 8GB bazı arkadaşlar aklımda kuşku oluşturdu fiyatı 1900'e kadar düşürdüm bu fiyata güzel bir kart diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz hocam yada öneribeleceğiniz amd nvidia farketmez önerirseniz sevinirim
rx 580 yeterli olucaktır işlemcinlede uyumlu saten bütçe artarsa rx590 da olur ama aşırı bir fark yok iki arasında

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
Hocam mining kart mı satılıyor facebook aktif olarak kullanmadığımdan yeni istek atabildim o yüzden soruyorum
karışık ama genelde mınıng çıkması evet ama pıyasada 2. ellerin %90 ı mınıng çıkması özellikle mınıng dönemı olan modeller tabi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
Arkadaşlar şuan da toplam da 2000TL var 5 ağustos da 1k gelecek sizce beklesem mantıklı olur mu siz ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

karışık ama genelde mınıng çıkması evet ama pıyasada 2. ellerin %90 ı mınıng çıkması özellikle mınıng dönemı olan modeller tabi :)
Doğrudur hocam yukarı da yazdığım gibi 5 ağustos da bütçem 3k olacak 3k'ya daha iyi kart alma ihtimalim var mıdır acaba bunu da merak ettim buradan olur 2.el sitelerinden olur sizce beklemeli miyim

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
Arkadaşlar şuan da toplam da 2000TL var 5 ağustos da 1k gelecek sizce beklesem mantıklı olur mu siz ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur hocam yukarı da yazdığım gibi 5 ağustos da bütçem 3k olacak 3k'ya daha iyi kart alma ihtimalim var mıdır acaba bunu da merak ettim buradan olur 2.el sitelerinden olur sizce beklemeli miyim
sarı site ve burayı kovala illa denk gelir bence 3k bütce ile bakarsınız daha iyi şeyler gelebilir tabi 580 den daha iyi kartlar alabilirsiniz biraz yükseldi 2. ellerde net bilgim yok ama buraya uye olup bide sarı siteden kovalayın sürekli bence olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Purple Unkwn
sarı site ve burayı kovala illa denk gelir bence 3k bütce ile bakarsınız daha iyi şeyler gelebilir tabi 580 den daha iyi kartlar alabilirsiniz biraz yükseldi 2. ellerde net bilgim yok ama buraya uye olup bide sarı siteden kovalayın sürekli bence olur
Sarı siteden bakıyorum şuan da yine aynı kartlar var kendi şehirim de get yöntemi sıkıntılı mı acaba bi sıkıntı yaşar mıyım genel bakayım istanbul da yaşamıyorum öyle söyleyeyim.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
Sarı siteden bakıyorum şuan da yine aynı kartlar var kendi şehirim de get yöntemi sıkıntılı mı acaba bi sıkıntı yaşar mıyım genel bakayım istanbul da yaşamıyorum öyle söyleyeyim.
risk tabi get açmıyorlar genelde buranın kurucusu süleyman diye bir arkadaş onun sarı site üyeliği var ondan alırsan belki get açıyordur sorarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,826
Üyeler
161,919
Son üye
Caesium
Top Bottom