Neler Yeni

RX 580 aorus fanları mı değişmiş miningli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ozan uygar
Selamlar bir tanıdığımdan 1 ay önce yeni bir kasa aldım onun içinde rx 580 8 gb aorus vardı sıcaklık değerleri normal 70 derecelerde ama internetten baktığım aorus modellerin fanında aorus yazıyor benim kartımın fanında gigabyte yazıyor biliyorum 2 firma aynı ama fanlar değişmiş olabilirmi yada minigli olabilirmi performansadada bi sıkıntı yok gibi ilk defa rx580 kullanıyorum

QWuiet

80+ Bronze
Selamlar bir tanıdığımdan 1 ay önce yeni bir kasa aldım onun içinde rx 580 8 gb aorus vardı sıcaklık değerleri normal 70 derecelerde ama internetten baktığım aorus modellerin fanında aorus yazıyor benim kartımın fanında gigabyte yazıyor biliyorum 2 firma aynı ama fanlar değişmiş olabilirmi yada minigli olabilirmi performansadada bi sıkıntı yok gibi ilk defa rx580 kullanıyorum
Tam modelini öğrenmeden yargılaman yanlış iyice araştır bakalım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gigabyte bazen aynı modelin 2-3 farklı revizyonunu çıkartabiliyor o ara fanlar da nasiplenmiş olabilir. Bunun haricinde söylediğin şeyin de olma olasılığı az değil. RX 580 size yeni gibi gelse bile artık oldukça eski bir kart ve miningte bayağı bir kullanıldılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Doğruer
Efendim mining fiziksel olarak anlaşılmaz. Sıcaklık değerleri ile de anlaşılması pek mümkün değildir çünkü Windforce RTX 2060 modeli sıfırı bile 80° görüyordu ve sıcaklık değerleri değişkenlik gösterebilir. Yine de performansı iyiyse bence umursamayın derim hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ozan uygar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam modelini öğrenmeden yargılaman yanlış iyice araştır bakalım.
maalesef aynısını bulamıyorum ama belki minigden dolayı fanları değişmiş olabilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Efendim mining fiziksel olarak anlaşılmaz. Sıcaklık değerleri ile de anlaşılması pek mümkün değildir çünkü Windforce RTX 2060 modeli sıfırı bile 80° görüyordu ve sıcaklık değerleri değişkenlik gösterebilir. Yine de performansı iyiyse bence umursamayın derim hocam.
doğrudur. hiç bir sorunu yok ama sadece aklıma takıldı o yüzden yazdım

ve performansı genellikle nasıl olmalı overwatch 2 de low ayarlarda bazen 300 leri bile göruyorum pubgde 100 fps genellikle ama çok drop yaşıyorum pubgde

Son düzenleme:

QWuiet

80+ Bronze
maalesef aynısını bulamıyorum ama belki minigden dolayı fanları değişmiş olabilir diye düşünüyorum

doğrudur. hiç bir sorunu yok ama sadece aklıma takıldı o yüzden yazdım

ve performansı genellikle nasıl olmalı overwatch 2 de low ayarlarda bazen 300 leri bile göruyorum pubgde 100 fps genellikle ama çok drop yaşıyorum pubgde
Resimli arama ile ararır mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ozan uygar

Ekler

• WhatsApp Image 2023-02-27 at 20.16.50.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-27 at 20.16.50.jpeg
    581.2 KB · Hit: 23

QWuiet

80+ Bronze
hocam direk resim atıyım
Google'a resim ile arama seçeneğini söylemiştim ben. Çok iyi anlamam ben Gigabyte markasını eğer Google'da çıkıyorsa normal çıkmıyorsa bilemem😐

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ozan uygar
Google'a resim ile arama seçeneğini söylemiştim ben. Çok iyi anlamam ben Gigabyte markasını eğer Google'da çıkıyorsa normal çıkmıyorsa bilemem😐
ben yanlış anlamışım özur dilerim

resim ile arama yaptım ama aynısını bulamadım büyük ihtimal fanı değiştiğini düşünüyorum

Top Bottom