Tek giriş olandan uzak dur mining kart onlar ve Rx 580 kartlar fazla sıkıntılı neden böyle bir tercih istiyorsunSapphire Pulse RX 580 ekran kartı alacaktım, bir kaç ilan gezdim.
Yanlamasına kutu ile diklemesine kutu farkı ne? Birde birinde tek giriş oluyor diğerinde iki giriş
İşlemcimin beslediği en iyi kart bu birde fiyatı düşük.Tek giriş olandan uzak dur mining kart onlar ve Rx 580 kartlar fazla sıkıntılı neden böyle bir tercih istiyorsun
Neden?500 serisi mi ? Kaç o karttan.
Ben kullanıyorum mesela. Hiçbir sıkıntısı yokAbartmayın rx500 serisi o kadar sıkıntılı bir seri değil hâla kullanan tonla insan var.
o sırada rx570 ile oyun oynayan benAbartmayın rx500 serisi o kadar sıkıntılı bir seri değil hâla kullanan tonla insan var.
Bende kullandım ve öyle yazıyorum elimde de bir tane mevcut. Windows kendi kendine driver kuruyordu onu kapattım oyun oynamayan kartı zorlamayan bir kişiye verdim sorunsuz kullanıyor ama ben kartı affedersiniz baya zorluyordum ama oyunlarda vs. de yapınca üzülüyordum. Tabii 2 3 senedir kullanmıyorum kendisini şu an denesem sorunlu mu ? Sorunsuz mu bilemiyorum.Abartmayın rx500 serisi o kadar sıkıntılı bir seri değil hâla kullanan tonla insan var.