Neler Yeni

RX 580 aralarında ki fark nedir?

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Ben olsam bırakır kaçardım o kartı 550 gibi az güç tüketen bir kartta watman vs. sorunlardan yılmıştım. Çözmem uzun süre alıyordu çözüyordum bu sefer driver updatelerde sıfırlanıyordu vs. şu an driver update almadığı için belki biraz daha stabildir ben kartı kullandığımda forumda eski sürüm arayan kullanıcıları görüyordum sürekli biraz araştırırsanız görürsünüz sizde. Az güç tüketen bir kartta bile kaliteli psu gerekiyor 580 ise canavar gibi güç tüketir bence. Çok çok temizini bulmanız lazım mining çıkması vs. denk gelirse konuya pişmanlıklarını yazmaya tekrar gelirsin o zaten garanti.
Çok temiz buldum bir tane, fakat pulse modeli diye içime kurt düştü. İlk sahibinden driver cdsine - garanti belgesine kadar duruyor ama dediğim gibi pulse.

Nitro modelinde de bir karta denk geldim, ilk sahibiyim diyor mining yapılmamış Furmark 76 derece.

İkisininde bakım için içi açılmış

Ekler

• Screenshot_2024-11-15-15-46-54-955_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-11-15-15-46-54-955_com.sahibinden.jpg
    895.9 KB · Hit: 9

rawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
ben rx580 kullanıyordum ama son zamanlarda sürekli sıkıntılar yaşadım çozumu bulamadım maalesef özellıkle oyun oynarken oyuna tam giriyorum ekran kartı fanlarından bir ses yukseliyor ve ekrandaki goruntu gıdıyor

Senerr

80+ Bronze
Çok temiz buldum bir tane, fakat pulse modeli diye içime kurt düştü. İlk sahibinden driver cdsine - garanti belgesine kadar duruyor ama dediğim gibi pulse.

Nitro modelinde de bir karta denk geldim, ilk sahibiyim diyor mining yapılmamış Furmark 76 derece.

İkisininde bakım için içi açılmış
76 derece masaüstü için çok yüksek gibi, bilenler söyleyecektir ama atıyorum benim ekran kartım 86 dereceden sonra kısmaya gidiyor kendini rx 580 kaçta giriyor bilmiyorum. Psu'nuz uygun mu ? Mesela kaç w psu var ? 80+ plus etiketli mi ? Markası nedir ?

Bazı laptoplar 76 derece 4060 4070 gibi ekran kartlarını çalıştırıyorlar mesela. Laptoplara göre masaüstüler soğutmada çok daha başarılılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartmayın rx500 serisi o kadar sıkıntılı bir seri değil hâla kullanan tonla insan var.
Ben abartmayı sevmem ama bu 500 serisi kadar başka hiçbir kartta forumda kullanıcıların gelip şikayet ettiği bir kart görmedim. Yine de siz bilirsiniz, 100 üründen 10 tanesi düzgündür o da sizdedir.

Forumda 3 4 yıl önce gezerken eski driver arayan arayana, eski driverler için insan kaynıyordu forumlar özellikle 500 serisi için. Ben aramadım ama gördüm. Ha mesajım biraz absürt olacak eskiden tüp kuyruğu vardı diyen dayılar gibi ama böyle.

Son düzenleme:

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
76 derece masaüstü için çok yüksek gibi, bilenler söyleyecektir ama atıyorum benim ekran kartım 86 dereceden sonra kısmaya gidiyor kendini rx 580 kaçta giriyor bilmiyorum. Psu'nuz uygun mu ? Mesela kaç w psu var ? 80+ plus etiketli mi ? Markası nedir ?

Bazı laptoplar 76 derece 4060 4070 gibi ekran kartlarını çalıştırıyorlar mesela. Laptoplara göre masaüstüler soğutmada çok daha başarılılar.

Ben abartmayı sevmem ama bu 500 serisi kadar başka hiçbir kartta forumda kullanıcıların gelip şikayet ettiği bir kart görmedim. Yine de siz bilirsiniz, 100 üründen 10 tanesi düzgündür o da sizdedir.
Msi mag a650bn var 650w psu

Senerr

80+ Bronze
Msi mag a650bn var 650w psu
Mining vs. çıkmazsa ki değiller dediniz bu psu çok rahat kaldırır bence. Tek korktuğum şey sen paylaştıktan sonra sıcaklıklar oldu benim hatırladığım kadarıyla 50 60 derece çalışan rx580'lerde vardı ama kasaya göre de değişir bu bilemedim.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Mining vs. çıkmazsa ki değiller dediniz bu psu çok rahat kaldırır bence. Tek korktuğum şey sen paylaştıktan sonra sıcaklıklar oldu benim hatırladığım kadarıyla 50 60 derece çalışan rx580'lerde vardı ama kasaya göre de değişir bu bilemedim.
Hocam 2200 tl bütceyle daha iyi bir seçenek yok gibi

Hocam özelden yazabilir misiniz ben yazamadım, 3 kart buldum

Senerr

80+ Bronze
Hocam 2200 tl bütceyle daha iyi bir seçenek yok gibi

Hocam özelden yazabilir misiniz ben yazamadım, 3 kart buldum
Ben kartlar arasında ki küçük farkları ayırt edip sana doğru seçeneği söyleyecek kadar bilgi sahibi değilim ben genel hatlarını söylüyorum, özele gerek yok o yüzden bence ama daha iyi bir seçenek gtx 1060 1070 bulamıyorsan bence de olmayabilir.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
vladimiz putin
gtx 1650 den gecmeyi dusunuyordum bende. millet neden kac demis? rx580 yerine tercihim ne olmali? islemci i3 9100f

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Semi kaan Çakır
2200tl ye 1060 6gb daha hoş olur en azından stabil kart. hangi şehirdesin?

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert

Senerr

80+ Bronze
gtx 1650 den gecmeyi dusunuyordum bende. millet neden kac demis? rx580 yerine tercihim ne olmali? islemci i3 9100f
Yani öyle diyoruz da sahibinden kullanmayı hiç bilmiyorum yani başka çaresi yoksa Nvidia tercihi olmuyorsa risk alacak ister istemez yapacak bir şey yok.

Ben şehrimde yok bence ama olsa gtx 1060 arardım, 2. elde bu kartlar pek yok ama rx 580 var.

Top Bottom