Neler Yeni

Rx 580 hangi marka daha iyi?

Rx 580 en iyi marka hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    24

xwBatin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batın Hamza Atsız
max 3k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabileceğin en iyi model ROG.
Armor serisi msi ın bugüne kadar üretmiş olduğu en kötü seridir. Backplate bile yok direkt devreler açıkta. Bedava verseler öyle kullanılır. Amd tarafında sapphire nitro plus en hızlı rx580 dir. Asus dualı kullandım kasanız mesh ise 70 derece üstüne çıkmaz.
3 fanlı model almaya gerek yok bu kart için. Fiyatlar birbirine yakınsa 3 fanlı model alın Rog gibi. Baktınız 3 fanlılar çok pahalı asus dual da işinizi görür saphire nitro plus da.
gigabyte aorus alınır mı? peki?

kanka 4-4.5k ya rx6600 varken ne olursa olsun rx580 öneremem nasıl öneriyim dediğin milyon dolardan kasıtın ne anlmadım çoğu insanın bütçesi zaten maks 20-30k bir çoğunun da 10-15k bu zamanda rx580 akıl mantık işi değil
işlemcim i7 4590k beslermi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
Hacı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Tayfun Balım
max 3k
Alınır aourus master gigabyte ın en tepe modeli. Yalnız dediğim gibi asus dual bile ısınmıyor. Rx580 çok güç çeken bir kart olmadığı için kaliteli 2 fanlı model de kurtarır. İllaki en kaliteli modeli istiyorum derseniz
Sıralama rog aorus nitro plus şeklinde olabilir.

sey7ullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
SEYFULLAH KIR
max 3k

işlemcim i7 4590k beslermi?
bu işlemciye ne bağlasan bir şey olmaz

git inşaatta 2-3 gün amelelik yap 3-4k alırsın işlemciyi de anakartıda ekran kartını da değiş

xwBatin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batın Hamza Atsız
bu işlemciye ne bağlasan bir şey olmaz

git inşaatta 2-3 gün amelelik yap 3-4k alırsın işlemciyi de anakartıda ekran kartını da değiş
part time işlere bakıp ilk telefonumu yenileyeceğim çok ağır oyunlar oynamadığım için beni idare ediyor ama yapılabilir işimi görmeyecek duruma geldiğinde alırım

3k ya GTX 1660 Tİ veya süper alın.
16 serisinin desteği kesildi diye biliyorum güncel teknolojileri kullanabiliyormu?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
Hacı
part time işlere bakıp ilk telefonumu yenileyeceğim çok ağır oyunlar oynamadığım için beni idare ediyor ama yapılabilir işimi görmeyecek duruma geldiğinde alırım

16 serisinin desteği kesildi diye biliyorum güncel teknolojileri kullanabiliyormu?
500 serisine ne desteği veriliyor Allah aşkına...

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Arif güngör
Bende rx570 var 4 5 sene önce almıştım sıkıntısız gta oynatıyor 580 la çok rahat oynarsın. İkinci elden alacak olsam şu anda almam muhtemelen üzerine eklemeye çalışırım daha iyi bir şey almak için. Ama bir iki yıl idare etsin demişsiniz, temiz bulursanız hayırlı olsun diyelim.

xwBatin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batın Hamza Atsız
Bende rx570 var 4 5 sene önce almıştım sıkıntısız gta oynatıyor 580 la çok rahat oynarsın. İkinci elden alacak olsam şu anda almam muhtemelen üzerine eklemeye çalışırım daha iyi bir şey almak için. Ama bir iki yıl idare etsin demişsiniz, temiz bulursanız hayırlı olsun diyelim.
teşekkürler

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar rx 580 alacağım 2. El piyasasında ve sıfır piyasasında aşağı yukarı yakın fiyatlar hangi markayı almalıyım
Listeden Gigabyte'i seçtim fakat eğer şu canavarı bulabilirsen bunu al zamanında almak için çok uğraşmıştım becerememiştim ben de Special Edition almıştım ama gönlüm bundaydı.

1730663766531.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ümit Öztürk
470-570 daha uygun oluyor zaten 4-5 fps fark var

Top Bottom