Neler Yeni

Rx 580 marka onerisi

Bora55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bora Balcı
Ben de senin gibi geçici süre kullanmak için yazın Sapphire Rx580 Nitro+ almıştım. İlk aldığım zaman elimdeki güç kaynağı 400W idi :D. Ucu ucuna besliyordu. Hatta bir süre sonra koku vb. gelmeye başlamıştı güç kaynağından. Ondan dolayı elimdeki diğer 300W'lık güç kaynağını sisteme paralel felan takıp bi süre daha kullanmıştım. İşte tam bu aralarda sık sık sürücü çökmesi vb. yaşıyordum. Ancak bir süre sonra güç kaynağını daha kalitelisiyle değiştirmiştim. Ondan beridir sürücü çökmesi sadece 1 defa yaşadım. Bunun sebebi güç kaynağı da olabilir sürücünin güncellemesi de tam bilmiyorum. Onun dışında geçen de 2. ekranı takayım dedim bu sefer de 2 ekranda da aynı anda belirli sıklıkla parazitlenme oluyordu. Onu da en sonunda iki monitörün yenileme hızlarını eşitleyerek çözmüştüm. Bu belki bana denk gelmiştir sorunlu karttır bilemiyorum.
Kısacası güç kaynağın iyiyse kolay kolay sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Sana kalmış. Biraz sorun çıkarsa da gayet güzel kart bence ,ben hala kullanıyorum son zamanlarda sorun çıkarmadı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,206
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom