Neler Yeni

Rx 580 hazır sistem nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
huseyin mermeroglu

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Ali
Valorant gibi online rekebatçi oyunlarda önbelleği yüksek işlemciler tavsiye edilir. Ryzen 5600 gibi. Şu FPS demek hata olur. Her güncelleme de artı veya eksi yönde değişiklik oluyor. YouTube üzerinden benzer sistemlere bakıp en azından bir fikir edinirsiniz.

Keşke satın almadan sorsaydınız Abdullah kardeşin dediği gibi 2.el Rx6600' lü daha ucuza sistem toparlardınız.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
almadan önce sorsaydınız keşke. stock halde o işlemci ile 240 civarı alırsınız valorantta , 4.45ghz 1.3v oc ile 300 lerde takılıyor ancak siz a serisi anakart ile aldığınız için oc yapamazsınız ayrıca soğutma da ister.

Caner27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant gibi online rekebatçi oyunlarda önbelleği yüksek işlemciler tavsiye edilir. Ryzen 5600 gibi. Şu FPS demek hata olur. Her güncelleme de artı veya eksi yönde değişiklik oluyor. YouTube üzerinden benzer sistemlere bakıp en azından bir fikir edinirsiniz.

Keşke satın almadan sorsaydınız Abdullah kardeşin dediği gibi 2.el Rx6600' lü daha ucuza sistem toparlardınız.
2. El evet daha mantıklı fakat ilk bilgisayarım olacak donanımdan az çok güç olarak biliyorum ama montajdan anlamıyorum

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Ali
2. El evet daha mantıklı fakat ilk bilgisayarım olacak donanımdan az çok güç olarak biliyorum ama montajdan anlamıyorum
Anlıyorum herkesin eli yatkın olmayabilir ama daha uygun fiyata parçaları alıp 300-500 liraya toplatabilirdiniz. Neyse olmuş artık hayırlısı olsun.

Top Bottom