Rx 580 Maksimum çözünürlük

Wolwotr0n

80+
Reaksiyon skoru
32
Öncelikle merhaba
Ekran kartım rx580 4gb sapphire nitro+ modeli.Oyunlarda çözünürlüğe geldiğimde 2k,4k gibi çözünürlükleri göremiyorum maksimum 1080p var.Youtube'dan bakıyorum milletin kartı 2k 4k olabiliyor benimkisi olmuyor.Ve ayrıca sadece oyunlarda değil windows ayarlar kısmındada sadece 1080 e kadar seçebiliyorum çözünürlüğü.Yardımcı olursanız sevinirim.

Sizin monitörünüz bu çözünürlükleri destekleyemediği için oynayamıyorsunuz. Yoksa ekran kartı açabiliyor

Öncelikle merhaba
Ekran kartım rx580 4gb sapphire nitro+ modeli.Oyunlarda çözünürlüğe geldiğimde 2k,4k gibi çözünürlükleri göremiyorum maksimum 1080p var.Youtube'dan bakıyorum milletin kartı 2k 4k olabiliyor benimkisi olmuyor.Ve ayrıca sadece oyunlarda değil windows ayarlar kısmındada sadece 1080 e kadar seçebiliyorum çözünürlüğü.Yardımcı olursanız sevinirim.
Monitörün 1080p ise maks 1080p de kullanabilirsin.

Tamamen monitörle alakalı.

Ekran kartı driverlari güncelleyin
Windows güncelleyin
Monitör çözünürlük nedir ?

Monitörün 1080 olduğundan dolayı öyle görüyorsun üstelik 2K veya 4K ayarı olması neyi değiştirir ekran 1080 olduktan sonra.

Kullandığınız ekranın desteklediği max çözünürlük o kadarmış demek ki. Amd kontrol panelinden virtual super resolution ayarını açarsanız diğer çözünürlükler de görünecektir. Fakat şunu da belirteyim ki adı üstünde virtual yani sanal bir çözünürlük olup doğal yüksek çözünürlük hissiyatı vermeyecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,227
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri