Yardım RX 580 OC ısınma sorunu

Yusuf

80+
Reaksiyon skoru
166
Yaklaşık 9 aydır Donanım arşivi V4 kasasını kullanıyorum ve bir çok oyunda ekran kartı çooook ısınıyor.şöyle ki valorant en düşük ayarlarda bile 65-70 dereceleri görebiliyorum fanın çalışma sesi aşırı rahatsız edici oluyor bu sorun sadece Valorant değil bir çok oyunda öyle ayarları en düşükte olsa bile min 65 derece oluyor

70 derece üstünde 2000 üzerinde fan devri varsa sıkıntı bence. Değerler normal görünebilir ama fan devrine bakmak gerekir. Yoksa ben de kartın fan devrini %80'e çekerim, 60 derecede sabit kalır. Ama %80 demek 2500-3000 arası bir devir demek. Verdiği ses çok rahatsız eder, hiç normal değil.

Fan devri ve en yüksek ayarlardaki sonuçları fotoğraf olarak atarsan çok daha iyi yardımcı olabiliriz. Ekran kartı termal macunu yenilemeni de öneririm.

Yaklaşık 9 aydır Donanım arşivi V4 kasasını kullanıyorum ve bir çok oyunda ekran kartı çooook ısınıyor.şöyle ki valorant en düşük ayarlarda bile 65-70 dereceleri görebiliyorum fanın çalışma sesi aşırı rahatsız edici oluyor bu sorun sadece Valorant değil bir çok oyunda öyle ayarları en düşükte olsa bile min 65 derece oluyor
RX 580'de ısınma sorunu kronik oldu artık

Geri