RX 580 VS RTX 2070 hangisi en iyi en uzun gider?

Biz öylelerine fanboy diyoruz dostum, sadece kendi ürünlerini över onlar. Son derece bilgisiz insanlar onlar. Umrunda dahi olmasın.

Senin arkadaşların mal haberin olsun

Onlar şey tayfa, manlost mabim 580 li sistem toplamış, MAMEDE yi bilmionuz ollum bilinmeyen marka, aslında 580 MEVEDEA 2080 Ti tokatlıyor.

Unlost karakter olarak sevdiğim biri fakat sistem konularında rezalet, pazarlamada da çocuk kitlesinden faydalanıyor, adamdan soğudum gerçekten.

2070 değilde 3060 ya da 2060S daha mantıklı

Bende RX 580 var, benim bu 75 derece de alev alan 580 nimle o arkadaşların ağzına vururum.

2070 ile 580 nin aynı FPSleri alması mümkün değil.

Sen sistem toplamaktada sıkıntı yaşabilirsin o arkadaşlar ile, sen en iyisi bütçeni belirtip bir konu aç sana sistemi toplayalım.
Ben PC'yi aldım.Hemde baya uyguna aldım.Ama böyle verdiğin para gereksiz,aynı FPS'leri alıyoruz falan diyor.FPS oyunu oynıyacaksan RX 580 almalısın daha iyisi yok diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2070 değilde 3060 ya da 2060S daha mantıklı
Ne için?

Ben PC'yi aldım.Hemde baya uyguna aldım.Ama böyle verdiğin para gereksiz,aynı FPS'leri alıyoruz falan diyor.FPS oyunu oynıyacaksan RX 580 almalısın daha iyisi yok diyorlar.

Yani ben diyeceğimi dedim, arkadaşlarını doğru seçmelisin, seviyene göre seçmelisin. MMORPG oyunlarda nasıl senden düşük seviyeliler ile bir göreve girip dayak yiyorsan, hayattada durum böyle olur, anlarsın işte.

arkadaşlarını sopayla kovalayım fanboy çıktılar @Furkan Aslan

5700xt ile mi karıştırdı acaba ? sıfır attı herhalde

2070 patoz eder yerden yere vurur sülalesini toplasa tokat manyağı yapar ezer geçer

Yani ben diyeceğimi dedim, arkadaşlarını doğru seçmelisin, seviyene göre seçmelisin. MMORPG oyunlarda nasıl senden düşük seviyeliler ile bir göreve girip dayak yiyorsan, hayattada durum böyle olur, anlarsın işte.
Açıkçası böyle dedikleri iletişimi biraz kestim.

2070 patoz eder yerden yere vurur sülalesini toplasa tokat manyağı yapar ezer geçer
Bana aynı FPS'leri alırım diyor.Cyberpunk 2077 Ultrada açarım diyor ve bana imkansız gibi geliyor.

Bana aynı FPS'leri alırım diyor.Cyberpunk 2077 Ultrada açarım diyor ve bana imkansız gibi geliyor.

En güzeli dostum, işe yaramaz birileri olucağına hiç olmaması daha iyi.

imkansız aynı FPS alamaz 5700XT bile 2070 ileaynı performansı zor veriyor. RX 580 ile 2070 rakip bile değil diyen arkadaşın malın tekiymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri