Senin arkadaşların mal haberin olsun
Ben PC'yi aldım.Hemde baya uyguna aldım.Ama böyle verdiğin para gereksiz,aynı FPS'leri alıyoruz falan diyor.FPS oyunu oynıyacaksan RX 580 almalısın daha iyisi yok diyorlar.Bende RX 580 var, benim bu 75 derece de alev alan 580 nimle o arkadaşların ağzına vururum.
2070 ile 580 nin aynı FPSleri alması mümkün değil.
Sen sistem toplamaktada sıkıntı yaşabilirsin o arkadaşlar ile, sen en iyisi bütçeni belirtip bir konu aç sana sistemi toplayalım.
Ne için?2070 değilde 3060 ya da 2060S daha mantıklı
Ben PC'yi aldım.Hemde baya uyguna aldım.Ama böyle verdiğin para gereksiz,aynı FPS'leri alıyoruz falan diyor.FPS oyunu oynıyacaksan RX 580 almalısın daha iyisi yok diyorlar.
Açıkçası böyle dedikleri iletişimi biraz kestim.Yani ben diyeceğimi dedim, arkadaşlarını doğru seçmelisin, seviyene göre seçmelisin. MMORPG oyunlarda nasıl senden düşük seviyeliler ile bir göreve girip dayak yiyorsan, hayattada durum böyle olur, anlarsın işte.
Bana aynı FPS'leri alırım diyor.Cyberpunk 2077 Ultrada açarım diyor ve bana imkansız gibi geliyor.2070 patoz eder yerden yere vurur sülalesini toplasa tokat manyağı yapar ezer geçer
Açıkçası böyle dedikleri iletişimi biraz kestim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana aynı FPS'leri alırım diyor.Cyberpunk 2077 Ultrada açarım diyor ve bana imkansız gibi geliyor.
imkansız aynı FPS alamaz 5700XT bile 2070 ileaynı performansı zor veriyor. RX 580 ile 2070 rakip bile değil diyen arkadaşın malın tekiymişAçıkçası böyle dedikleri iletişimi biraz kestim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana aynı FPS'leri alırım diyor.Cyberpunk 2077 Ultrada açarım diyor ve bana imkansız gibi geliyor.
En güzeli dostum, işe yaramaz birileri olucağına hiç olmaması daha iyi.
Cyberpunk iddası bana çok saçma geliyor.Hani Low olsa belki ama Ultra diyor.imkansız aynı FPS alamaz 5700XT bile 2070 ileaynı performansı zor veriyor. RX 580 ile 2070 rakip bile değil diyen arkadaşın malın tekiymiş