belki başka hdmı kablosuyla denersen çalışabılır,başıma gelmişti hdmı kablosu arıza çıkmıştı değiştirince düzeldi.Merhaba rx 590 special edition kartımın hdmi girişleri çalışmıyor diğer çıkışlardan görüntü alabiliyorum ama ama hdmidan alamıyorum garantisi devam ediyor . Garantiyle ilgili tecrübesi olan varmı , değişim yaparlarmı ?
Hem başka kablo hem başka ekranda denedim sadece giriş ekranında anakartın logosunun çıktığı esnada bozuk karıncalanmış ekran gözüktü o da 1 kere oldubelki başka hdmı kablosuyla denersen çalışabılır,başıma gelmişti hdmı kablosu arıza çıkmıştı değiştirince düzeldi.
Farklı hdmi kablolarıyla denedim hiçbirinde çalışmadı sadece bi kere karıncalı bi gigabyte yazısı göründüHDMI kablosunun bozuk olması daha muhtemel.
O zaman garanti.Hem başka kablo hem başka ekranda denedim sadece giriş ekranında anakartın logosunun çıktığı esnada bozuk karıncalanmış ekran gözüktü o da 1 kere oldu
Post automatically merged:
Farklı hdmi kablolarıyla denedim hiçbirinde çalışmadı sadece bi kere karıncalı bi gigabyte yazısı göründü
aldığın firma ile iletişime geçersen değişim veya sorunu giderebilirler ama bence rx 5500 xt veya rx 580 gibi kartları veririler çünkü piyasada rx 590 çok az bulunuyor gerçektenMerhaba rx 590 special edition kartımın hdmi girişleri çalışmıyor diğer çıkışlardan görüntü alabiliyorum ama ama hdmidan alamıyorum garantisi devam ediyor . Garantiyle ilgili tecrübesi olan varmı , değişim yaparlarmı ?