RX 590 Nitro Kırmızı Fan

Zeokant

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni 2. El RX 590lı bi kasa aldım. Kasa geldi, kurulumunu kontrollerini testlerini yaptım bir sorun yok. Ancak fanları kırmızı renkti ve nitro modelinin fanı şeffaf renk tak-çıkar tarz bi fan. İlk gördüğümde dikkatimi çekti ama performans bakımından hiçbir sorun yok bildiğimiz 590. Yine de sormak istedim.

Yeni 2. El RX 590lı bi kasa aldım. Kasa geldi, kurulumunu kontrollerini testlerini yaptım bir sorun yok. Ancak fanları kırmızı renkti ve nitro modelinin fanı şeffaf renk tak-çıkar tarz bi fan. İlk gördüğümde dikkatimi çekti ama performans bakımından hiçbir sorun yok bildiğimiz 590. Yine de sormak istedim.
fotoğraf atabilir misiniz ?

Ekler

• 1000016022.webp
    1000016022.webp
    613.4 KB · Hit: 24
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu var sadece elimde sistemi kapatamıyorum yükleme yapıyor :)
xfx fanı takmışlar

belirtilmediyse iade edilir gibi yada kişiye söyle

O fanlar xfx fanı. Rx 570 ve 580 modellerinin fanindan. Aldığınız kişi belirtmediyse yazın paranın bir miktarını isteyin.

Fanlar ya yan sanayi ya da farklı bir modelden sökülmüş. Modelin fanları kolay çıkıyor zaten , yan sanayisini bulması oldukça kolay. Satarken bunu belirtmesi gerekirdi.

Geri