RX 590 PC vs RTX 3050 laptop

alppdemir

80+
Reaksiyon skoru
67
Ryzen 5 2600 + RX 590 PC'm vardı. 11400h + RTX 3050 laptopa geçtim oyunlarda laptop ile bu PC'mden arasında kadar performans farkı olur? Çok düşüş hisseder miyim? Laptop ile PC kıyaslamak saçma ama tahmini olarak ne kadar performans farkı vardır sizce?

Her türlü PC daha iyi performans verir. Eğer gezen birisi değilseniz ve dizüstüne ihtiyaç duymuyorsanız PC her zaman daha iyi bir seçenektir. İşlemci hakkın da fazla bir bilgim yok.

Her türlü PC daha iyi performans verir. Eğer gezen birisi değilseniz ve dizüstüne ihtiyaç duymuyorsanız PC her zaman daha iyi bir seçenektir. İşlemci hakkın da fazla bir bilgim yok.
Yok ikisi de duruyor sadece oyunlarda ne kadar fark olur merak ettim laptopu yeni aldım pcm 2 senelik.

Yok ikisi de duruyor sadece oyunlarda ne kadar fark olur merak ettim laptopu yeni aldım pcm 2 senelik.
İlk öncelikle hayırlı olsun. 3DMark testi yaparak öğrenebilirsiniz.

Onun dışın da artışı tam olarak kestiremeyeceğim. 3DMark yerine Furmark, OCCT testi yapabilirsin. OCCT, Furmark testini 15-30 dakika arasında yapabilirsin. Dediğim gibi artışı tam olarak kestiremiyorum.

Ryzen 5 2600 + RX 590 PC'm vardı. 11400h + RTX 3050 laptopa geçtim oyunlarda laptop ile bu PC'mden arasında kadar performans farkı olur? Çok düşüş hisseder miyim? Laptop ile PC kıyaslamak saçma ama tahmini olarak ne kadar performans farkı vardır sizce?
PC tabi daha hızlıdır ama aşırı büyük fark olmaz. Örneğin laptopta bir oyunda 40FPS alırken PC de 55FPS alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,943
Üyeler
197,581
Son üye
h.atakan.cansever2010@gma
Geri