Ekran kartınla işlemcin gayet uyumlu çalışacaktırHerkese merhaba rx 590 almayı düşünüyorum işlemcim 3600 ikisi çok rahat çalışırmı birde yayın+oyun yapıcam yayında örnek rdr2,odsyssey tarzı oyunları çok rahat oynayabilirmiyim teşekkürler
Herkese merhaba rx 590 almayı düşünüyorum işlemcim 3600 ikisi çok rahat çalışırmı birde yayın+oyun yapıcam yayında örnek rdr2,odsyssey tarzı oyunları çok rahat oynayabilirmiyim teşekkürler
bahsettiğim oyunlardan kastım şey hani o oyunlar yüksek sistemli oyunlar ya bende o oyunları oynamayı seviyorum o yüzden ondan korkuyorum yayında oynayamam falan diye teşekkür ederimEvet uyumlular, rahat çalışırlar. Bahsettiğin oyunları en yüksek ayarlarda oynayabilirsin
teşekkürler birde önerdiğin bi rx 590 varmı sapphire +se hiç biryerde bulamadım mavi olan stok yokEkran kartınla işlemcin gayet uyumlu çalışacaktır
Hayırlı olsun
Yayında da oynayabilirsin, korkun olmasınbahsettiğim oyunlardan kastım şey hani o oyunlar yüksek sistemli oyunlar ya bende o oyunları oynamayı seviyorum o yüzden ondan korkuyorum yayında oynayamam falan diye teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler birde önerdiğin bi rx 590 varmı sapphire +se hiç biryerde bulamadım mavi olan stok yok
RX 590 yerine 1660 öneririm doğrusu güç tüketimi rezalet bir kart olmasının yanında 1660 kadar olamaz bile ama yayın konusunda RTX almanızda da fayda var 1650 super alıp ilerde de 2060'a terfi edebilirsin belki.Herkese merhaba rx 590 almayı düşünüyorum işlemcim 3600 ikisi çok rahat çalışırmı birde yayın+oyun yapıcam yayında örnek rdr2,odsyssey tarzı oyunları çok rahat oynayabilirmiyim teşekkürler
Tamam o zaman 1660S2000k ama zorlarsam 2200