Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6000 serisi almayın aldırtmayın

rynsz

80+ Bronze
Her şeyi dersin bunu diyemezsin Nvidia denetim masası AMD ye göre demode ve çok daha kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çek 60 a kafan rahat diyorum kaç sene kullandık 1070 aldım fh5 ağaçları çamur oldu
denedim masasıda denetim masası haaa açıklamaya bak ayar bu ayar görüntüyü keskinleştirme için açılmalıdır açıklama bu ayar görüntüyü keskinleştirme içni açılmalıdır :D yok yav hadi yav

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
XeSS, DLSS den bile kaliteli adamlar yıllardır yapay zeka üzerinde çalışıyordu NVIDIA daha yeni keşfetti meyvelerini yeni topluyor.
Nasi daha kaliteli kör olmak lazım mw2 de var warzone modda dene ben hepsini tek tek denedim

rynsz

80+ Bronze
İmage sharp Nvidia da 30 FPS gibi sorunlarla baş başa bırakabilir ama siz bir tık cahil olduğunuz için AMD de bu ayarın performansa etkisinin %1 civarında olduğunu bilmiyorsunuz bile iyi günler

Benim 1070 sorunluysa aldığım 2 Nvidia kartın ikisi de sorunluymus bak şansa hele
İmage sharpa ne gerek var nvidiada :D dlss gerekli yardımı görüntü b ozmadan yapabiliyor zaten :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
denedim masasıda denetim masası haaa açıklamaya bak ayar bu ayar görüntüyü keskinleştirme için açılmalıdır açıklama bu ayar görüntüyü keskinleştirme içni açılmalıdır :D yok yav hadi yav
He yav volla dondurmam fantali Pepsi

rynsz

80+ Bronze
İmage sharpa ne gerek var nvidiada :D dlss gerekli yardımı görüntü b ozmadan yapabiliyor zaten :D
ben görmedişm kullanan bugüğne kadar ha gtx 1050 serisi falan kullanıyor sizin 4k oynatabilecek kartlarda kullanıyor işte rekabet bu :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne dlss i ki Forza 5 de hem dlss hem fsr sınıfta kalıyor dlaa veya taa varken

ben görmedişm kullanan bugüğne kadar ha gtx 1050 serisi falan kullanıyor sizin 4k oynatabilecek kartlarda kullanıyor işte rekabet bu :D
Dayı nedion Türkçe konus

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
İki aydır 6700xt kullanıyorum herhangi bir crash veya performans sorunu ile karşılaşmadım

rynsz

80+ Bronze

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
İmage sharp Nvidia da 30 FPS gibi sorunlarla baş başa bırakabilir ama siz bir tık cahil olduğunuz için AMD de bu ayarın performansa etkisinin %1 civarında olduğunu bilmiyorsunuz bile iyi günler

Benim 1070 sorunluysa aldığım 2 Nvidia kartın ikisi de sorunluymus bak şansa hele
Ustam bu forum da AMD sevdası var onu anladım, nedense REDDİT bir giriyorum Samsung monitörler de renkleri contrast dibine vurması mı dersin, kararlı sürücü olmasına rağmen takılmalar mı dersin, temiz kurulum yapılmasına rağmen wattman hataları mı dersin, sıcaklıktan kaşar peynire dönen RX 7900 serisi mi dersin hepsi var. AMD ilk önce yazılım nasıl yapılırmış onu öğrensin öyle gelsin!

rynsz

80+ Bronze
Ustam bu forum da AMD sevdası var onu anladım, nedense REDDİT bir giriyorum Samsung monitörler de renkleri contrast dibine vurması mı dersin, kararlı sürücü olmasına rağmen takılmalar mı dersin, temiz kurulum yapılmasına rağmen wattman hataları mı dersin, sıcaklıktan kaşar peynire dönen RX 7900 serisi mi dersin hepsi var. AMD ilk önce yazılım nasıl yapılırmış onu öğrensin öyle gelsin!
redditle şu formu karşılaştırdın ya sanada kırgınım ...

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

rynsz

80+ Bronze
neyse konu kilit çakal dinleyen var aramızda

Top Bottom