Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6000 serisi almayın aldırtmayın

rynsz

80+ Bronze
Şunuda belirtmekte fayda var AMD yazılım ayarlarında çok ince ayrıntılı ayar yapabiliyorsun Nvidia da o kadar detay yer verilmiyor. Bazı müşterilerim sırf bu ayarlar sebebiyle amd kullandıklarını ifade ediyorlar.
nvidianın ayarları amdnin ayarlarına göre daha net anlaşılır ve stabil.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Özellikle oc paneli ve image sharpening için alacağım zaten 6600 XT yi. Nvidia karta geçtim görüntü bulanık geldi gözüme o derece fark ediyor alışınca
Fazla keskin yapınca da oyunda ki teller ağaç gibi görünen teknolojiyi mi diyorsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

XeSS ile fsr 2.0 aynı direkt.
XeSS 2.0 gelirse direk DLSS 3 rakip olacak biliyorsun demi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Her şeyi dersin bunu diyemezsin Nvidia denetim masası AMD ye göre demode ve çok daha kötü.

Fazla keskin yapınca da oyunda ki teller ağaç gibi görünen teknolojiyi mi diyorsun :D
Çek 60 a kafan rahat diyorum kaç sene kullandık 1070 aldım fh5 ağaçları çamur oldu

rynsz

80+ Bronze
Özellikle oc paneli ve image sharpening için alacağım zaten 6600 XT yi. Nvidia karta geçtim görüntü bulanık geldi gözüme o derece fark ediyor alışınca
image sharpening dediğin olay şu görüntüyü çamur gibi yapıp 30fps veren olaymı :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
AMD de ayar yok ki :D sadece performans modunu ve vsync kapatıyorsun olay bundan ibaret yazılımdan 2 ayar değiştirince yazılım oluyor :D

rynsz

80+ Bronze
image sharpening dediğin olay şu görüntüyü çamur gibi yapıp 30fps veren olaymı :D
o görüntünün bulanıklıgı amd nin gereksiz keskinleştirmesi yüzünden

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Her şeyi dersin bunu diyemezsin Nvidia denetim masası AMD ye göre demode ve çok daha kötü.

Çek 60 a kafan rahat diyorum kaç sene kullandık 1070 aldım fh5 ağaçları çamur oldu
ustam bu bende niye olmuyor :D

rynsz

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İmage sharp Nvidia da 30 FPS gibi sorunlarla baş başa bırakabilir ama siz bir tık cahil olduğunuz için AMD de bu ayarın performansa etkisinin %1 civarında olduğunu bilmiyorsunuz bile iyi günler

ustam bu bende niye olmuyor :D
Benim 1070 sorunluysa aldığım 2 Nvidia kartın ikisi de sorunluymus bak şansa hele

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Fsr 3.0 da dlss 3.0 rakibi olacak zaten bunu tartışmanın anlamı ne
XeSS, DLSS den bile kaliteli adamlar yıllardır yapay zeka üzerinde çalışıyordu NVIDIA daha yeni keşfetti meyvelerini yeni topluyor.

Top Bottom