Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6000 serisi almayın aldırtmayın

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bence mining furyası olmasaydı amd kartlar çoktan nal toplamıştı piyasadan

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Mert
Deme dostum öyle kalite ucuz degildirsjurufbfjfn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linux a sürücü çıkarmak ile Windows a sürücü çıkarmak aynı değil daha bunu bilmiyosun
Ki haftalardır forumda yoktu sorun var diye yazan amd de ile alakalı dün bir arkadaş yazmıştı ı ladar ben 6 aydır 1 defa watman almadım bir kere fps kaybı takılmalar yaşadım sürücü değiştirdim tek seferde düzeldi. Para kolay kazanılmıyor diyor ama amd fps olarak daha fazla verdiği gibi bir nvdia 4 k daha pahalı oda soğutması kötü olan model en az 4 k

rynsz

80+ Bronze

Linux a sürücü çıkarmak ile Windows a sürücü çıkarmak aynı değil daha bunu bilmiyosun
bak linuxu açan sensin. millet bu kartı linux kullanmak için almıyor windows kullanmak için alıyor ve sen linuxu ortaya atıyorsun gerek yokdu bence emin ol linuxdada aynı problemler olur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bak linuxu açan sensin. millet bu kartı linux kullanmak için almıyor windows kullanmak için alıyor ve sen linuxu ortaya atıyorsun gerek yokdu bence emin ol linuxdada aynı problemler olur
Emin ol ile olmaz aç dene driverlari oto kuruyor zaten mint Linux. Elinde kart yoksa da bu konuda konuşmamani öneririm

Emin ol ile olmaz aç dene driverlari oto kuruyor zaten mint Linux. Elinde kart yoksa da bu konuda konuşmamani öneririm
Ki ben Linux kullan bile demedim, dene kartı dedim hala boş boş çarpıtma yapıyorsun

rynsz

80+ Bronze

Ki ben Linux kullan bile demedim, dene kartı dedim hala boş boş çarpıtma yapıyorsun
öyle saçma karta 1 kere para verdim dahada vermem. linuxda otomu kuruyor :D :D :D :D :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Bir sürü RX 6600 sistem kurdum birkez watman hatası almadım alın aldirin
ben aldım

kullandım ve sattım wattman veriyor diye.

rynsz

80+ Bronze

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

Windowsta sorunlu kart Linux da düzgün olursa kart mi suçlu OS mi?
ustam optimize edecek ben onu bunu anlamam.

abdullah boş yapıyor şuan son 1 yılda hiç amd sistem videosu atmamış 1 tane var sadece. kurup bırakıyor geçiyor test etmiyor hiç 1 hafta
Ben tarafsız yaklaşıyorum usta yaşadım deneyimledim çoğu kart sorunlu değil gelenlerin %20 sorunsuz, %80 sorunlu oluyor. Sonra %20 kısım süper kart diye seviyor ben anlamıyorum bu fanatikliği iyi yapılan şeyi iyi diyeceksin bu kadar. Şuan NVIDIA geçtim evet AMD göre 4K fazla verdim ama sunduğu teknolojiler kusura bakmayın ama AMD de yok ve olsa da kötü çalışıyor sadece biz saf performans parasını veriyoruz ama bu olmuyor ki bize sorun çıkarmayacağı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
%20 sorunsuz %80 sorunlu oluyor.
Bu zaten imkansız böylesi yasalara bile aykırı.
ben aldım

kullandım ve sattım wattman veriyor diye.
Aşırı şanslı dediğiniz adamlara kıyasla sizde aşırı şanssız olabilir ve art arda 2 tane falan bozuk karta denk gelmiş olabilirsiniz. Ben 5 tane temiz karta denk geldim bugünde nasipse 6. ya denk geleceğim

Zeth

80+ Bronze
O zaman niye bir sorun olduğu zaman üreticiler güncellemeler yayınlıyorlar? Kullanıcılar zaten bir şeyi okuyup anlasa ortada problem kalmayacak :D
Kardeşim early access oyun mu çıkarıyorsun bir şeyi yaparsın stabilse sürersin piyasaya, ben önce yaparım satarım sonra güncellemelerle düzeltirim diye bi mantık mı var Nvdia güncelleme yapmıyor mu hiç bi Amd mi yapıyor, kaç tane Nvdia eski sürümüne dön o stabil çalışıyor şu driver'ı yükle onda çökme olmuyor diye muhabbet var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Bu zaten imkansız böylesi yasalara bile aykırı.

Aşırı şanslı dediğiniz adamlara kıyasla sizde aşırı şanssız olabilir ve art arda 2 tane falan bozuk karta denk gelmiş olabilirsiniz. Ben 5 tane temiz karta denk geldim bugünde nasipse 6. ya denk geleceğim
ustam ben Ati Radeon HD4350 den beri kullanıyorum ve sorunlar yaşıyorum.

Top Bottom