Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6000 serisi almayın aldırtmayın

rynsz

80+ Bronze
Linux kuracakmışız işe bak yav. Bilgisayarı hiç çalıştırmazsak wattman hatası olmuyormuş diyolar üstat doğru mu bu bilgi?
hahahaha linux kurup oyun oynucak eleman

midplus8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
2 gün önce Rx6600 ekran kartım bozuldu bugün iadesi yapıldı 3060ti aldım daha önce 5800xt kullandım 3 yıl bir problem olmamıştı biraz şans ama amd de daha yüksek

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hahahaha linux kurup oyun oynucak eleman
Sana Linux ile oyun oyna demedim ki linux ile neredeyse tüm Steam gog epic ve ea oyunları oynanıyor rahatça o ayrı. İşinize gelmeyince güzel çarpıtiyorsunuz. Sana dene dedim sorunun kaynağı AMD mi Windows mu anlaman için ama sen daha cümleyi anlayamadın. Aynı kapasitede olabiliriz sanmıştım ama sizle adam gibi de tartışılmıyor 🥴🥴

rynsz

80+ Bronze
Sana Linux ile oyun oyna demedim ki linux ile neredeyse tüm Steam gog epic ve ea oyunları oynanıyor rahatça o ayrı. İşinize gelmeyince güzel çarpıtiyorsunuz
rahatca dediğin 40 veya 60 fps

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Doğru kanka. Ama sana naçizane tavsiyem mesajı bi 3-5 tur daha oku anlayana kadar
Linux'a niye geçsin insanlar? Satın aldığın kartı takıp güncel driverını kurup kullanabilmen gerekli. Kartı satın aldıktan sonra bir de niye işletim sistemiyle uğraşsın millet

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
rahatca dediğin 40 veya 60 fps
40 veya 60 FPS mi loool Windows ile 5 10 FPS farkediyor artık 2016 da miyiz git Steam deck Linux ama nasıl oyun oynatıyor araştır

rynsz

80+ Bronze
@RevDeisDou bro su kartı al aksamda linux kur bi oyun oynuyak senle

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Linux'a niye geçsin insanlar? Satın aldığın kartı takıp güncel driverını kurup kullanabilmen gerekli. Kartı satın aldıktan sonra bir de niye işletim sistemiyle uğraşsın millet
Kardeş cümleyi anlamıyonuz ben linux kullan demedim sözde sorunlu kartı Linux da dene sorun var mı bak dedim bende Windows kullanıyorum zaten

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Mert
Artık önermeyi bırakın bence wattman hatası kaynıyor forum ekran bozulması ekranda pixeller hatası kaynıyor. uzak durun şu modelden hayır bide amd fanboyları yorum yazıyor şunu yap şunu ap düzelir diye bir sonuçta yok adam xmp kapatıyor mhz düşürüyor ne anlamı kaldı öyle ?
Hafta oldu öyle bişey görmedim ki ben 6600 kullanıyorum çok memnunum ne kadar saçma bir önerge ? İndirsin nvdia o zaman rskibiyle aynı fiyata almasınlar kimse 100 kişiden 10 unda hata çıkıyor diye başlıyorlar bağırmaya.

rynsz

80+ Bronze
Kardeş cümleyi anlamıyonuz ben linux kullan demedim sözde sorunlu kartı Linux da dene sorun var mı bak dedim bende Windows kullanıyorum zaten
peki konunun linuxla ne alakası var kanka

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hafta oldu öyle bişey görmedim ki ben 6600 kullanıyorum çok memnunum ne kadar saçma bir önerge ? İndirsin nvdia o zaman rskibiyle aynı fiyata almasınlar kimse 100 kişiden 10 unda hata çıkıyor diye başlıyorlar bağırmaya.
Deme dostum öyle kalite ucuz degildirsjurufbfjfn
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki konunun linuxla ne alakası var kanka
Linux a sürücü çıkarmak ile Windows a sürücü çıkarmak aynı değil daha bunu bilmiyosun

Deme dostum öyle kalite ucuz degildirsjurufbfjfn

Linux a sürücü çıkarmak ile Windows a sürücü çıkarmak aynı değil daha bunu bilmiyosun
Windowsta sorunlu kart Linux da düzgün olursa kart mi suçlu OS mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,665
Üyeler
161,730
Son üye
kossstr