Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6000 serisi almayın aldırtmayın

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Artık önermeyi bırakın bence wattman hatası kaynıyor forum ekran bozulması ekranda pixeller hatası kaynıyor. uzak durun şu modelden hayır bide amd fanboyları yorum yazıyor şunu yap şunu ap düzelir diye bir sonuçta yok adam xmp kapatıyor mhz düşürüyor ne anlamı kaldı öyle ?
Birisi sistem veya kart önerisi isteyince Amddeki sorunları öne sürüp amd almamasını söylüyorum her seferinde ama amd fan boyları yok şöyle düzelir yok böyle düzelir diye zorla amd öneriyorlar , alan kişide biryerden sonra pişman oluyor zaten amd ekran kartı alınmaz..

rynsz

80+ Bronze
Birisi sistem veya kart önerisi isteyince Amddeki sorunları öne sürüp amd almamasını söylüyorum her seferinde ama amd fan boyları yok şöyle düzelir yok böyle düzelir diye zorla amd öneriyorlar , alan kişide biryerden sonra pişman oluyor zaten amd ekran kartı alınmaz..
kanka buna zortlamak diyebilirmiyiz amd alıp wattman, driver çökmesi silinmesi aldıktan sonra pcdeki seslerin gelip no signal yazan siyah ekrana yansıyan 144p annemin güzel oglu görüntüm.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

rynsz

80+ Bronze

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
3060 alırken daha ucuza 6600xt al gibisinden öneriler olmuştu ama ben her zaman güvendiğimi seçtim iyi de olmuş sanırım :D

rynsz

80+ Bronze

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Bende yıllardır nvidia kullanıyordum en son 2060'dan 6600 e geçtim 4-5 aydır da kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım. O yüzden amd benim için iyi bir marka ama sorun yaşasaydım böyle konuşmazdım. Genel olarak herkes bu şekilde düşünüyordur.

Amaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet
Boş bir post olmuş. Konu sahibinin amd kartı var mı belli değil. Başına gelen bir sorundan dolayı serzenişte mi? Değil.
Bende 2 yakınıma amd 6x serisi tavsiye ettim hiç problem yaşamadılar. Derdi olan konu açar, derdi olmayan yalnızca post kasar

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
hee imzanı yeni gördüm kartal 6600ler nasıl slkdhjfdsjfsd
senin gibi tiplerle çok muhatap olup kendimi sinirlendirmek istemiyorum arkadaşı delirtmişsin forumda :)

rynsz

80+ Bronze
Bende yıllardır nvidia kullanıyordum en son 2060'dan 6600 e geçtim 4-5 aydır da kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım. O yüzden amd benim için iyi bir marka ama sorun yaşasaydım böyle konuşmazdım. Genel olarak herkes bu şekilde düşünüyordur.
senin kartal 6600 baya iyi çıkmış ozaman tebrikler 🥳
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin gibi tiplerle çok muhatap olup kendimi sinirlendirmek istemiyorum arkadaşı delirtmişsin forumda :)
kartal 6600nı al ve git konudan hemennn

senin kartal 6600 baya iyi çıkmış ozaman tebrikler 🥳

kartal 6600nı al ve git konudan hemennn
kaç yakıyo bu kartal kral

Boş bir post olmuş. Konu sahibinin amd kartı var mı belli değil. Başına gelen bir sorundan dolayı serzenişte mi? Değil.
Bende 2 yakınıma amd 6x serisi tavsiye ettim hiç problem yaşamadılar. Derdi olan konu açar, derdi olmayan yalnızca post kasar
yaşandı kardeşşş en kralı yaşandııı rahat olll :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Deliren bensem cümledeki
dert etme cahilliğe delirdim
Üzüldüm ama anlatamadım
Bu mısraları o yüzden yazdım

rynsz

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru