Akıyor vallamaşallah akıyo bu akşam
ne oynuyoz bu akşam ozaman hazırlı vs yapakAkıyor valla
gerçi bir hafta 15:00 -23:00 vardiyasındayım tüh ya haftaya tatilimde takılak ama sözne oynuyoz bu akşam ozaman hazırlı vs yapak
Gamepass oyunlarının hepsi olurne oynuyoz bu akşam ozaman hazırlı vs yapak
Bende aynı şekilAmd Nvdia arasında kararsız kalanlara Nvdia tercih edin diye yazıyorum bazı elemanlarda bana Nvdia fanboyu diyor oğlum ben kendim 6600 kullanıyorum zaten, Diğer konu ben kullanıyorum bir şey olmadı, arkadaşım kullanıyor bir şey olmadı, bakkal ahmet amca kullanıyor bir şey olmadı yahu kardeşim sen kullanıp bir şey olmayınca diğer problem yaşayanlar yok mu oluyor, Amd pişmanlıktır.
Cok izlenen bir yayinci var twitch de kanka adam 6900xt almış. Adami 30 dakika falan izledim adam net 3 kere siyah ekran kere pc reseti yedi. Bu ay sonya saticam falan diyordu. Yoksa bilgisayari kıracak adam dnnsjsjValla 6600 falan da var bu akşam XT de gelecek hiç sorun yok Allah Allah
Benimle yaşadığını bilmiyordumAbdullah kurup bırakıyorsun sadece uzun kullanım yapmıyorsun
Olum yanlış yazmışım türkçeside yanlış yazdım haberin olsun1 kere bile almadım demiş.
Bu sektörde senden iyiler abi onlarla baş edemezsinBenimle yaşadığını bilmiyordum
Arkadaşlarımın çoğunda amd ekran kartı var ve hepsi sorun yaşıyor , birisinde 6600 var oyundan sürekli atıyor oyun esnasında aniden driver güncellemesi geliyor oyunu oynayamıyor felan saçma sapan sorunlar var , amdde sorun yok diyen ağır amd fanboyudur kimse kusura bakmasınBoş bir post olmuş. Konu sahibinin amd kartı var mı belli değil. Başına gelen bir sorundan dolayı serzenişte mi? Değil.
Bende 2 yakınıma amd 6x serisi tavsiye ettim hiç problem yaşamadılar. Derdi olan konu açar, derdi olmayan yalnızca post kasar
Ve 29 eylülde 6 aylık olan bir ksrt nasıl Ocak ta 6 aylık kalabilir zekan yerlerdeşii yapmayın olum şöyler ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
abdullaha şikayet etcek sonra
Sonuçta almışsın wattman. 6600,6500 xt farketmiyor. Konunun başlığı 6000 serisi. Yine haksızsın kankam.Olum yanlış yazmışım türkçeside yanlış yazdım haberin olsun
Nvdia en kötü soğutmalı modele 3 3.5k fazla verin ben çok memnumım 6600 den sonuna kadarda dibine kadar ultrada sıkıntısız oynuyorum oyunlarıSonuçta almışsın wattman. 6600,6500 xt farketmiyor. Konunun başlığı 6000 serisi. Yine haksızsın kankam.