Mesela ben. Nvdia da kullandim ama driverı AMD kadar zengin değil, işime yarayan bazı özellikleri kullanamadim.Şunuda belirtmekte fayda var AMD yazılım ayarlarında çok ince ayrıntılı ayar yapabiliyorsun Nvidia da o kadar detay yer verilmiyor. Bazı müşterilerim sırf bu ayarlar sebebiyle amd kullandıklarını ifade ediyorlar.
Babamizin şirketi gibi savunmuyoruz. Artı ve eksi yönleri birbirini nötrlüyor. Driver konusunu sıkıntı (ayrıca herkeste sorun yaşamıyor). Artı yönleri ise fiyatı çok ucuz, amd bellek olarak bonkör, genelde rakibinin üst modeli gücünde ve alt modeli fiyatında, az elektrik tüketiyor, amd driverı ile çok daha ince ayarlar yapabiliyorsun.Konu tamamen fanboyların kapışmasına dönmüş. Wattman hatalarını herkes biliyor. Ben anlamıyorum, babanızın şirketi mi abi niye bu kadar savunuyorsunuz?
RTX 4070 Ti, RX 7900XTX içinden geçiyor nasıl performansı var bu kartın anlamış değilim bu seride çöp etti iyice kendi ayağına sıkıyor işlemci de güzel ama ekran kartında kimse ama kimse sorun yaşamıyoruz yalanına inanmıyor inanmakta istemiyor o yüzden kapatalım bu konuyu boşa kendimizin zamanını harcıyoruz.Babamizin şirketi gibi savunmuyoruz. Artı ve eksi yönleri birbirini nötrlüyor. Driver konusunu sıkıntı (ayrıca herkeste sorun yaşamıyor). Artı yönleri ise fiyatı çok ucuz, amd bellek olarak bonkör, genelde rakibinin üst modeli gücünde ve alt modeli fiyatında, az elektrik tüketiyor, amd driverı ile çok daha ince ayarlar yapabiliyorsun.Yarın mining furyasi başlarsa 10 milyar milyon ₺'ye satabiliyorsun
daha da kötü la tam bir fanatiklik dönüyor ben şuan tek üzüldüğüm yer nvidia da vram o da bu 4000 serisinde çözüldü ve 5000 serisinde tamamen çözülecek NVIDIA kendisi ile yarışıyor beyler.Android IOS davasına dönmüş
abi ekran kartı konusunda nvidia kullanmak en doğrusu kafan rahat çatır çatır devam.Artık önermeyi bırakın bence wattman hatası kaynıyor forum ekran bozulması ekranda pixeller hatası kaynıyor. uzak durun şu modelden hayır bide amd fanboyları yorum yazıyor şunu yap şunu ap düzelir diye bir sonuçta yok adam xmp kapatıyor mhz düşürüyor ne anlamı kaldı öyle ?
Aynı değil gülüm 3090 400W yakıo 6900XT 400W 3dmarkta geçer onu6900 xt den 3090’a geçtim iki kart da birbirinin aynısı sadece biri daha ucuz, paranızın yettiği en yüksek fps veren kartı alın geçin
banane güç tüketiminden faturada 5 lira oynarAynı değil gülüm 3090 400W yakıo 6900XT 400W 3dmarkta geçer onu
Olay lirası değil zaten 3090' ın 400W da yaptığından fazlasını yapması yani daha iyi.banane güç tüketiminden faturada 5 lira oynar