Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6000 serisi almayın aldırtmayın

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Kim sana linux kullan dedi ki zaten. Okudugunu anlamayı bilmeyen adam 5 kat para da katar demek istemiştim.
Burda. Fanboyluk yapma herkeste para olsa herkes biraz daha katar Nvidia al

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
Babamizin şirketi gibi savunmuyoruz. Artı ve eksi yönleri birbirini nötrlüyor. Driver konusunu sıkıntı (ayrıca herkeste sorun yaşamıyor). Artı yönleri ise fiyatı çok ucuz, amd bellek olarak bonkör, genelde rakibinin üst modeli gücünde ve alt modeli fiyatında, az elektrik tüketiyor, amd driverı ile çok daha ince ayarlar yapabiliyorsun.
Yarın mining furyasi başlarsa 10 milyar milyon ₺'ye satabiliyorsun

AMD Radeon Software ayarlarını atar mısın​

Coolpanda

80+ Silver

AMD Radeon Software ayarlarını atar mısın​

Fotoğraf benim değil ama ayarlarım böyle çok bir şey değiştirmiyorum. Geliştirilmiş senkronizasyon ve Amd Free-Sync Premium açık. Birde doygunluk konstrat ayarları ile oynuyorum. Kartım ısınmadigindan uv oc falan yapmadim.
IMG_20230105_210140.jpg

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
Fotoğraf benim değil ama ayarlarım böyle çok bir şey değiştirmiyorum. Geliştirilmiş senkronizasyon ve Amd Free-Sync Premium açık. Birde doygunluk konstrat ayarları ile oynuyorum. Kartım ısınmadigindan uv oc falan yapmadim.Alıntıyı görüntüle
fps artışı için başka neler yapılabilir

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Bir sizin başınıza mı geliyor arkadaş 4 tane RX Serisi kart kullandım 3'ü 6000

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Artık önermeyi bırakın bence wattman hatası kaynıyor forum ekran bozulması ekranda pixeller hatası kaynıyor. uzak durun şu modelden hayır bide amd fanboyları yorum yazıyor şunu yap şunu ap düzelir diye bir sonuçta yok adam xmp kapatıyor mhz düşürüyor ne anlamı kaldı öyle ?
Hemde 2 kat FPS 4K da 1080p de 110 derece görüyor kart 4K da neler olur bilmem 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse hayırlı geceler yatmaya gidiyorum sabah AMD fanları dolar
hocam hepsinde şikayet edenler oluyor bazılarıda bende var böyle bir şey yok yazanlarda oluyor bizde ne yapalım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin

milenix

80+ Gold
konuyu daha yeni gördüm kendi fikrimi belirteyim:

amd en büyük pişmanlıktır herzaman derim amd almayın aldırtmayın biraz fps fazla alacağız diye sürekli wattman hatası driver sorunu pixelleşme berbatında berbatı render performansı yayın açılamayan kart

bende kimi zamanlarda mecburiyeten almak zorunda kalıyorum çünkü apple efendi nvidia kartlara destek sağlamıyor

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
alta yazıyor hocam
Resiza-BAR açabilirdiniz diyecektim fakat sisteminizin parçaları bu ayarı desteklemiyor. Bu arada kusura bakma telefonda olduğum için imzana dikkat etmedim. RAM'i kesinlikle 16 GB yap. XMP ayarını açmayı unutma.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Hem rtx3080 hemde rx6600 kullanıcısı olarak net bir şekilde söylüyorum rx6600 pişmanlıkmış. Hele ki çift monitör kullanıyorsanız daha da pişmanlık.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
Resiza-BAR açabilirdiniz diyecektim fakat sisteminizin parçaları bu ayarı desteklemiyor. Bu arada kusura bakma telefonda olduğum için imzana dikkat etmedim. RAM'i kesinlikle 16 GB yap. XMP ayarını açmayı unutma.
rami 16 yapmak çok istiyorum ama ailem yüzünden alamıyorum ve kullandığım ram hiç bir yerde satılmıyor o yüzden bunu satıp almam gerekiyor yani uğraştıracak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom