Yardım RX 6500 XT Alınır mı?

Numß

80+
Reaksiyon skoru
49
Abdullah abinin attığı videoyu izledim ancak güncel olarak alıpta hala kullanan varsa fikirini almak için sormak istedim sizce alınır mı? veya yerine farklı ne alınabilir bu fiyat seviyesinde ona göre alıcağım kartı seçicem.

toplam bütçe ne kadar ?

Abdullah abinin attığı videoyu izledim ancak güncel olarak alıpta hala kullanan varsa fikirini almak için sormak istedim sizce alınır mı? veya yerine farklı ne alınabilir bu fiyat seviyesinde ona göre alıcağım kartı seçicem.
Hangi oyunları oynuyorsun veya oynayacaksın. İkinci elden farklı ekran kartı almayı düşünür müsün ? Anakart ve işlemcin nedir ? Tam bütçen nedir ?

nvidia takıntın yoksa alınır gibi ama ben de almak istiyorum da kararsızım biraz aslında gayet güzel ama amd nin yazılımsal sorunları korkutuyor beni o da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum rx 570 den felan çok yaşayan gördüm de 6500xt den öyle çok görmedim hatta hiç görmedim diyebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Max 4k hocam o da zorlanmış hali ile
o zaman 6500xt al geç gayet uygun fiyatı var

Çok fazla VRAM gerektiren oyunlar için kötü fakat e-spor oyunları için ve AAA oyunları 1080P'de düşük-orta ayarlarda oynamak için fena olmayan bir kart.

Ben kulaniyorm hiç problemini görmedim alinca bir driverini güncelerseniz çok iyi çalışır 4kye bence en iyisi da sorunuz varsa sorunuz

Hangi oyunları oynuyorsun veya oynayacaksın. İkinci elden farklı ekran kartı almayı düşünür müsün ? Anakart ve işlemcin nedir ? Tam bütçen nedir ?
Anakartım tomahawk max işlemci r5 3600 herhangi bi darboğaz olmaz zaten de pci 3.0 da fps farkını gördüm sadece o biraz tedirgin etti oynıycağım oyunlar forza fifa fortnite cs go bu seviye oyunlar

Ben kulaniyorm hiç problemini görmedim alinca bir driverini güncelerseniz çok iyi çalışır 4kye bence en iyisi da sorunuz varsa sorunuz
yazılımsal olarak herhangi sorun yaşadınız mı hiç ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/xfx-speed...ekran-karti-fiyati-53713/?ref=akakce&v=1.93.6
Öğrenciyseniz 3200 TL alınır her türlü. İleride b550 anakarta geçersiniz belki, işlemci zaten PCIe 4.0 destekliyor
bu indirimi görmemiştim akakçede teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri