Hangi oyunları oynuyorsun veya oynayacaksın. İkinci elden farklı ekran kartı almayı düşünür müsün ? Anakart ve işlemcin nedir ? Tam bütçen nedir ?Abdullah abinin attığı videoyu izledim ancak güncel olarak alıpta hala kullanan varsa fikirini almak için sormak istedim sizce alınır mı? veya yerine farklı ne alınabilir bu fiyat seviyesinde ona göre alıcağım kartı seçicem.
o zaman 6500xt al geç gayet uygun fiyatı varMax 4k hocam o da zorlanmış hali ile
Ben kulaniyorm hiç problemini görmedim alinca bir driverini güncelerseniz çok iyi çalışır 4kye bence en iyisi da sorunuz varsa sorunuzAbdullah abinin attığı videoyu izledim ancak güncel olarak alıpta hala kullanan varsa fikirini almak için sormak istedim sizce alınır mı? veya yerine farklı ne alınabilir bu fiyat seviyesinde ona göre alıcağım kartı seçicem.
Anakartım tomahawk max işlemci r5 3600 herhangi bi darboğaz olmaz zaten de pci 3.0 da fps farkını gördüm sadece o biraz tedirgin etti oynıycağım oyunlar forza fifa fortnite cs go bu seviye oyunlarHangi oyunları oynuyorsun veya oynayacaksın. İkinci elden farklı ekran kartı almayı düşünür müsün ? Anakart ve işlemcin nedir ? Tam bütçen nedir ?
hocam altına sıstem ozellıklerını nasıl yazdnHangi oyunları oynuyorsun veya oynayacaksın. İkinci elden farklı ekran kartı almayı düşünür müsün ? Anakart ve işlemcin nedir ? Tam bütçen nedir ?
https://www.incehesap.com/xfx-speed...ekran-karti-fiyati-53713/?ref=akakce&v=1.93.6Anakartım tomahawk max işlemci r5 3600 herhangi bi darboğaz olmaz zaten de pci 3.0 da fps farkını gördüm sadece o biraz tedirgin etti oynıycağım oyunlar forza fifa fortnite cs go bu seviye oyunlar
yazılımsal olarak herhangi sorun yaşadınız mı hiç ve ne kadar süredir kullanıyorsunuzBen kulaniyorm hiç problemini görmedim alinca bir driverini güncelerseniz çok iyi çalışır 4kye bence en iyisi da sorunuz varsa sorunuz
bu indirimi görmemiştim akakçede teşekkürlerhttps://www.incehesap.com/xfx-speed...ekran-karti-fiyati-53713/?ref=akakce&v=1.93.6
Öğrenciyseniz 3200 TL alınır her türlü. İleride b550 anakarta geçersiniz belki, işlemci zaten PCIe 4.0 destekliyor
1 2 ay oldu hiç bir sorun olmadı fiyatına göre harika ekrankarti %100 alinyazılımsal olarak herhangi sorun yaşadınız mı hiç ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz