Neler Yeni

RX 6500 XT EKRAN GİDİYOR

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
RX 6500 XT EKRAN GİDİYOR

Ürünün driverini kuruyorum 1-2 saat felan takılıyorum sonra aniden görüntü gidiyor. Bilgisayarı yeniden başlatma tuşuna basıyorum masa üstüne sağtık yapıyorum DRİVER silinmiş amd nin yazılımı çıkmıyor.
Bunun çözümü nedir recommend sürücü kullanıyorum. En son sürümü indirdim DDU ile sildim yine aynı. Ne yapacağım?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
RX 6500 XT EKRAN GİDİYOR

Ürünün driverini kuruyorum 1-2 saat felan takılıyorum sonra aniden görüntü gidiyor. Bilgisayarı yeniden başlatma tuşuna basıyorum masa üstüne sağtık yapıyorum DRİVER silinmiş amd nin yazılımı çıkmıyor.
Bunun çözümü nedir recommend sürücü kullanıyorum. En son sürümü indirdim DDU ile sildim yine aynı. Ne yapacağım?
Aynı durumu bir hafta öncesinde yaşadım . En son ekran kartı sürücüsünü yükler yüklemez görüntü gitmeye başlayınca mecburen garantiye yolladım :/

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mert
RX 6500 XT EKRAN GİDİYOR

6500 xt modellerinde cidden sorun bir tık fazla 6600 lerde öyle değil mesela

Mert.k

80+ Bronze
Aynı durumu bir hafta öncesinde yaşadım . En son ekran kartı sürücüsünü yükler yüklemez görüntü gitmeye başlayınca mecburen garantiye yolladım :/
sana diyim boşa heves etme firma sorun yok diyip geri göndercek bana oyle oldu gencer gamıngten aldım sapphire marka diğer marka distirbütörleri aynımı bılmıyorum

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
sana diyim boşa heves etme firma sorun yok diyip geri göndercek bana oyle oldu gencer gamıngten aldım sapphire marka diğer marka distirbütörleri aynımı bılmıyorum
msi versiyonunu aldım ,dediğiniz gibi bir durum olursa Tüketici Hakem Heyetine başvururum . Ben paramı çöpte bulmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada Hepsiburada üzerinden Hepsiburada'nın kendi mağazasından aldım

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye yollasam yeni kart verirler mi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Belki sizde de sorun bendeki gibidir bi anlatayım. Bende 4600h işlemci var. Oyunu alta alınca piksel piksel oluyordu. 4600h driver indirdim güncelledim sorun çözüldü ama bilgisayarı kapatıp açınca yine bozuluyordu. Aygıt yöneticisinden driver sürücüsüne baktığımda eski sürümün yüklü olduğunu görüyorum . Driverı geri siliyor yani. Birkaç kez üst üste ben kurdum o sildi vs. En son aygıt yöneticisinden driver'a bakarken eski sürümü geri yükle seçeneğini gördüm. Ona basınca benim kurduğum sürümü yükledi ve sorun çözülmüş oldu.

Yani windows 4600h'ın driver'ı bu diyip eski(sorunlu) driver'ı kuruyormuş. Belki sizde de böyle bir sorun olabilir bir araştırın orayı da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,192
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom