- Konu Sahibi Konu Sahibi
i3 10100f benim?pci 3.0 da 4.0 a nazaran fps kaybı olur ama o kadarda çok değil
muhtemelen o arkadaşların işlemcisi 6500xt ye nazaran güçsüz çünkü iyi bir işlemci ile pci 3.0 da her oyunu oynatır
i3 10100f benim?pci 3.0 da 4.0 a nazaran fps kaybı olur ama o kadarda çok değil
muhtemelen o arkadaşların işlemcisi 6500xt ye nazaran güçsüz çünkü iyi bir işlemci ile pci 3.0 da her oyunu oynatır
iyi seni idare eder oyunlardai3 10100f benim?
tamamdır çok çok teşekkür ederim arkadaş kafama girdi korktum biraz ya çok sağolun iyi ki varsınız gerçekten yaiyi seni idare eder oyunlarda
Hocam geçmiş olsun bu arada ve şöyle bir şey var 6500xt kart çıktığı zaman pcie 3.0için driver hataları vardı ve bazı oyunlarda 5fpsi gecemiyodu ancak bildiğim kadarıyla bu driverlarla çözüldü pcie 3.0da ama pcie 3.0da hata yaşadım diyenler var yaşamadım diyenler var bir de şöyle bir şey var internette mesela adam drop yiyor oyunda Rami az olduğu için sonra hemen bı foruma AMD 6500xt driverdan drop yiyorum falan yaziyo çünkü nvidia fanı ve her sorunu AMDye bagliyo yani biraz da şans işi ve eğer iade etmezseniz 22.5.1 sürümünü kurun 22.7.1 den WHQL olana kadar uzak durunArkadaşlar herkese selam Anakartım H510M-K PCI 4.0 destekliyor ama, ne yazık ki işlemcim i3 10100F ve PCI 3.0 destekliyor ben bu ekran kartını bugün buradan aldım https://www.hepsiburada.com/sapphir...14-01-20g-p-HBCV00001D512U?magaza=Hepsiburada bazı arkadaşlar geçmiş olsun iyi kazık yemişsin 1650 alsaydın PCI 3.0 çok sorunlu uyumsuz çalışır diyor ben ekran kartını aldım 6 ay sonra i5 11400F'e geçeceğim oyun oynatmaz mı pişman oldum bu yorumları görünce korktum bir daha da ekran kartı alamam Hepsiburada güvenilir mi sizce kart bozuk gelir mi arkadaşlar Allah rızası için bir doğru yorum yapın kafam Allah bullah oldu 2 el ekran kartı alamam trafik kazası geçirdim 3 ay dışarıya çıkamıyorum, şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Yardımlarınız için sonsuz teşekkürler.
kartı aldım diye mi geçmiş olsun dedin be reisHocam geçmiş olsun bu arada ve şöyle bir şey var 6500xt kart çıktığı zaman pcie 3.0için driver hataları vardı ve bazı oyunlarda 5fpsi gecemiyodu ancak bildiğim kadarıyla bu driverlarla çözüldü pcie 3.0da ama pcie 3.0da hata yaşadım diyenler var yaşamadım diyenler var bir de şöyle bir şey var internette mesela adam drop yiyor oyunda Rami az olduğu için sonra hemen bı foruma AMD 6500xt driverdan drop yiyorum falan yaziyo çünkü nvidia fanı ve her sorunu AMDye bagliyo yani biraz da şans işi ve eğer iade etmezseniz 22.5.1 sürümünü kurun 22.7.1 den WHQL olana kadar uzak durun
Kanka bu ne soğutma bloğu yok kartın önerdiğin karta bakeğer driver sorunu yaşamak istemiyorsan nvidia almanı tavsiye ederim bütçeni 5k yapabilirsen
bunu al hem bu kart o karttan alacağın performansın yüzde 30 falan fazlasını da verirAsus GeForce GTX 1660 Phoenix O6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Asus GeForce GTX 1660 Phoenix O6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ramim 16 gb 16 ram kullanıyorumHocam geçmiş olsun bu arada ve şöyle bir şey var 6500xt kart çıktığı zaman pcie 3.0için driver hataları vardı ve bazı oyunlarda 5fpsi gecemiyodu ancak bildiğim kadarıyla bu driverlarla çözüldü pcie 3.0da ama pcie 3.0da hata yaşadım diyenler var yaşamadım diyenler var bir de şöyle bir şey var internette mesela adam drop yiyor oyunda Rami az olduğu için sonra hemen bı foruma AMD 6500xt driverdan drop yiyorum falan yaziyo çünkü nvidia fanı ve her sorunu AMDye bagliyo yani biraz da şans işi ve eğer iade etmezseniz 22.5.1 sürümünü kurun 22.7.1 den WHQL olana kadar uzak durun
siz ne diyorsunuz arkadaşa katılıyor musunuz gerçekten korku girdi içime başka da seçeneğim yoktuKanka bu ne soğutma bloğu yok kartın önerdiğin karta bak
Hayır ya geçen konuda zaten Sapphire alın bir şey olmaz diyen de bendim kaza geçirmiş olduğunuz için dedimkartı aldım diye mi geçmiş olsun dedin be reis
sallıyor bu tek fanlı kart diyeramim 16 gb 16 ram kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz ne diyorsunuz arkadaşa katılıyor musunuz gerçekten korku girdi içime başka da seçeneğim yoktu
Yani şimdi bunu alıp bir de 11400F için uğraşacağına 1000TL daha koy GTX 1660S al. Elindeki işlemci ile uzun yıllar kullanırsın bir de işlemciye 3K vermeye uğraşmazsın.Arkadaşlar herkese selam Anakartım H510M-K PCI 4.0 destekliyor ama, ne yazık ki işlemcim i3 10100F ve PCI 3.0 destekliyor ben bu ekran kartını bugün buradan aldım https://www.hepsiburada.com/sapphir...14-01-20g-p-HBCV00001D512U?magaza=Hepsiburada bazı arkadaşlar geçmiş olsun iyi kazık yemişsin 1650 alsaydın PCI 3.0 çok sorunlu uyumsuz çalışır diyor ben ekran kartını aldım 6 ay sonra i5 11400F'e geçeceğim oyun oynatmaz mı pişman oldum bu yorumları görünce korktum bir daha da ekran kartı alamam Hepsiburada güvenilir mi sizce kart bozuk gelir mi arkadaşlar Allah rızası için bir doğru yorum yapın kafam Allah bullah oldu 2 el ekran kartı alamam trafik kazası geçirdim 3 ay dışarıya çıkamıyorum, şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Yardımlarınız için sonsuz teşekkürler.
katılıyorum adam mesaj için yazıyor gibiKanka bu ne soğutma bloğu yok kartın önerdiğin karta bak
Bu arada şunu söyleyim kart elinize kadar hayatınızin en büyük streslerinden birini yasiyicaksiniz ben yıllar boyunca yeni sistem hayali kurdum en sonunda iyi bir sistem aldim ama sistem gelene kadar çok büyük stres yaşadım acaba wattman yer miyim falan falan diye ama suan aldgim için çok mutluyumHayır ya geçen konuda zaten Sapphire alın bir şey olmaz diyen de bendim kaza geçirmiş olduğunuz için dedim