- Konu Sahibi Konu Sahibi
sapphire aldım 3800'e hayırlı olsun diyelim.En ucuzu hangisiyle al çok fark etmiyo bu kartta
sapphire aldım 3800'e hayırlı olsun diyelim.En ucuzu hangisiyle al çok fark etmiyo bu kartta
H.o. hocam inşallah memnun kalirsiniz size tavsiyem gelince asla 22.7.1 driverini kurmayın 22.5.1 kurun recommended WHQL olan sürümü çünkü 22.7.1 cidden çok hatalı 22.7.1 de.oyun 144fps olmasına rağmen 30fps gibi kasiyodu sonra 22.5.1 e geri döndüm ve tüm sorunlar çözüldüsapphire aldım 3800'e hayırlı olsun diyelim.
Geçmiş olsunsapphire aldım 3800'e hayırlı olsun diyelim.
geçmiş olsun derken anlamadım?Geçmiş olsun
bu fiyata nasıl ekran kartı bulacağız 0 pci 3.0 da bile 1650 den iyi.Geçmiş olsun
Driver sorunları diye bağırıyor şuanda @RevDeisDou hocam yakında bir pci 3.0 vakası daha yaşanacak gibigeçmiş olsun derken anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata nasıl ekran kartı bulacağız 0 pci 3.0 da bile 1650 den iyi.
Pci 3.0 da hiç uyumlu çalışmıyor parana yazık 4k civarı verilmez o kartageçmiş olsun derken anlamadım?
bu fiyata nasıl ekran kartı bulacağız 0 pci 3.0 da bile 1650 den iyi.
belli olmaz şans işi.Driver sorunları diye bağırıyor şuanda @RevDeisDou hocam yakında bir pci 3.0 vakası daha yaşanacak gibi
sorun yaşamadan kullananlar var.Driver sorunları diye bağırıyor şuanda @RevDeisDou hocam yakında bir pci 3.0 vakası daha yaşanacak gibi
Pci 3.0 da hiç uyumlu çalışmıyor parana yazık 4k civarı verilmez o karta
Şans işi falan değil amd direkt ne olacağı belli pci 3.0 da uyumlu çalışmıyor bu kart bence iade et pişman olacaksınbelli olmaz şans işi.
sorun yaşamadan kullananlar var.
başka ekran kartı alamayacağım için iade etmeyeceğim, bu kadar emin konuşman çok garip sorunsuz kullanlar var. Hayırlısı bakalımŞans işi falan değil amd direkt ne olacağı belli pci 3.0 da uyumlu çalışmıyor bu kart bence iade et pişman olacaksın
işlemcim yüzünde pci 3.0 çalışıyor i3 10100f var anakartım destekliyor pci 4.0Şans işi falan değil amd direkt ne olacağı belli pci 3.0 da uyumlu çalışmıyor bu kart bence iade et pişman olacaksın
Sorun yaşamadan mı kullanlar mi var tam tersi olacaktı o sorunsuz kullana bilen varmı dicektinbelli olmaz şans işi.
sorun yaşamadan kullananlar var.
İşlemci desteklemiyor bişey ifade etmiyor sen bilirsin aynı Kart bend dolduğu için olabilir mi gittim rx 6600 aldım oda düzgün çalışmıyor ye i işlemci gelince test etcem yenisi darboğaz var çünkü sen bilirsin yarın bir gün diceksin giren şemsiye açılmaz diye Kart ikinci elde de çok zor alıcı buluyor keyfin bilirbaşka ekran kartı alamayacağım için iade etmeyeceğim, bu kadar emin konuşman çok garip sorunsuz kullanlar var. Hayırlısı bakalım
işlemcim yüzünde pci 3.0 çalışıyor i3 10100f var anakartım destekliyor pci 4.0
aldım sapphire 3800'e hayırlı olsun umarım sapa sağlam sorunsuz gelir inşallah
geçmiş olsun bu arada bendede saphire var ve 96derece oluyor maximum en düşük 48 oluyoraldım sapphire 3800'e hayırlı olsun umarım sapa sağlam sorunsuz gelir.
bu modeli değilalınır ama saphireye güvenmyorum ben bilinçsizce kartlara oc uyguladığını duydum bu da kişilerde watman hatasına sebep oluyor diye duydum (bunları ben duydum sadece )