Neler Yeni

Rx 6500xt çok mu pahalı? alınır mı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
alınır ama saphireye güvenmyorum ben bilinçsizce kartlara oc uyguladığını duydum bu da kişilerde watman hatasına sebep oluyor diye duydum (bunları ben duydum sadece )
Bunu yapan sadece Sapphire değil ki? Asusta MSI da gigabyte da yapiyo bunları eğer kartın sonunda OC yazısı varsa kart direkt OCli üretilmiş demektir yani bunu neden sadece Sapphire yapmış gibi gösteriyorsunuz ki? Bunu nerdeyse her marka yapar her markanın 6500xt kartının core clock ve memory clock özelliği çok az bir şekilde farklı olur yani bu OCyi yapan Sapphire değil sadece herkes yapiyo

SwindLers

80+
Bunu yapan sadece Sapphire değil ki? Asusta MSI da gigabyte da yapiyo bunları eğer kartın sonunda OC yazısı varsa kart direkt OCli üretilmiş demektir yani bunu neden sadece Sapphire yapmış gibi gösteriyorsunuz ki? Bunu nerdeyse her marka yapar her markanın 6500xt kartının core clock ve memory clock özelliği çok az bir şekilde farklı olur yani bu OCyi yapan Sapphire değil sadece herkes yapiyo
almalı mıyım peki içime korku düştü de?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 saatte max 3-4 kere oluyordu
he o zaman sıkıntı yok oynatmayacak derecede değildir ya

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
o zaman almayayım mı arkadaşlar?
Alabilirsin Sapphire en köklü markalardandir ve nitro modeli top modellerdendir pulse modeli de biraz daha asagida yer alır Sapphire in OC bilgisi doğru ama her marka OC yapar

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

Alabilirsin pulse modeli de fena olmayan bir modeldir zaten giriş seviyesi karta modeli çok fark etmez

alayım o zaman tamam içimi rahatlattın çok teşekkür ederim.
Bir şey değil

abcdefg1234

80+ Silver

Bütçe arttırma şansınız varsa zorlayıp rx 6600 alın derim. 2K fiyat farkına 2 katı performans farkı var. Ama bütçe arttıramıyorsanız Sapphire 6500xt alınır.

SwindLers

80+
Bütçe arttırma şansınız varsa zorlayıp rx 6600 alın derim. 2K fiyat farkına 2 katı performans farkı var. Ama bütçe arttıramıyorsanız Sapphire 6500xt alınır.
bütçe arttırmam imkansız ya

https://www.hepsiburada.com/asus-ra...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.69.2 4300dü 4100'e düştü bunu almalı mıyım? sapphire mi alayım hangisini? sapphire incelemeleri daha fazla?

abcdefg1234

80+ Silver
bütçe arttırmam imkansız ya

https://www.hepsiburada.com/asus-ra...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.69.2 4300dü 4100'e düştü bunu almalı mıyım? sapphire mi alayım hangisini? sapphire incelemeleri daha fazla?
Bütçe arttırma şansınız yoksa alabilirsiniz. En giriş seviye 1650 bile 4250 TL gözüküyo şu an.

Asus dual malzeme kalitesi ve sıcaklık açısından biraz daha iyi bir model. 200 TL farka değer bence. Ben alacak olsam 200 daha koyar dual modeli alırdım

SwindLers

80+
Bütçe arttırma şansınız yoksa alabilirsiniz. En giriş seviye 1650 bile 4250 TL gözüküyo şu an.

Asus dual malzeme kalitesi ve sıcaklık açısından biraz daha iyi bir model. 200 TL farka değer bence. Ben alacak olsam 200 daha koyar dual modeli alırdım
ondan alayım o zaman tamamdır teşekkür ederim ama sorun olmaz dimi ya incelemeleri düşük ya asusun sapphire daha fazla yordum sizide ama biraz takıntılıyım kusura bakmayın.

abcdefg1234

80+ Silver
ondan alayım o zaman tamamdır teşekkür ederim ama sorun olmaz dimi ya incelemeleri düşük ya asusun sapphire daha fazla yordum sizide ama biraz takıntılıyım kusura bakmayın.
Asus dual modeli çok daha pahalı normalde. Yorum sayısının düşük olmasının sebebi de Sapphire veya xfx e göre dual modelinin fiyatının çok daha fazla olması. İnsanlar bu fiyat farkı sebebiyle XFX veya Sapphire modelini tercih ediyor. Şu anki fark 200 TL, bence her türlü değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,963
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom