yani 1660super gücünde bir kart.Arkadaşlar bir tane rog gtx 1070buldum kutu var garanti etiketi üstünde sorusuz mining yapılmadı demiş bende rx 6500xt takas dedim piyasasına bakayım döneyim dedi sizce mantıklı mı bu takas
Etme benceArkadaşlar bir tane rog gtx 1070buldum kutu var garanti etiketi üstünde sorusuz mining yapılmadı demiş bende rx 6500xt takas dedim piyasasına bakayım döneyim dedi sizce mantıklı mı bu takas
Ben sana link atıyım bende garipsedim adamda bir sürü gtx 1070 var hepsi 3500 tlyani 1660super gücünde bir kart.
Bence olabilir de biraz kuşkulandırdı neden 6500 XT'ye değişsin ?
yani 1660super gücünde bir kart.
Bence olabilir de biraz kuşkulandırdı neden 6500 XT'ye değişsin ?
Tercih etmezdim, elindeki kart çok daha güncel, garantili ve piyasa değeri daha fazla edecek bir kart, bi tık daha fazla fps artışında değeceğini sanmam, 1080 falan olsaydı direkt al derdim.Arkadaşlar bir tane rog gtx 1070buldum kutu var garanti etiketi üstünde sorusuz mining yapılmadı demiş bende rx 6500xt takas dedim piyasasına bakayım döneyim dedi sizce mantıklı mı bu takas
Ben birazda görüntü için aslında hocam SAPPHİRE rx 6500xt çok sıkıcı ışığı falan yokTercih etmezdim, elindeki kart çok daha güncel, garantili ve piyasa değeri daha fazla edecek bir kart, bi tık daha fazla fps artışında değeceğini sanmam, 1080 falan olsaydı direkt al derdim.
Hocam biliyorum görüntü olarak çok daha zevk verir ama önemli olan işlevi demişlerBen birazda görüntü için aslında hocam SAPPHİRE rx 6500xt çok sıkıcı ışığı falan yok![]()
Anladım hocam teşekkürlerHocam biliyorum görüntü olarak çok daha zevk verir ama önemli olan işlevi demişler![]()