Canavar onlar ya kuzende var maşşallah açmadığı bir şey yokharbiden kelepir fiyat param olsa 1080Ti almayı düşünüyorum bende eski falan ama beton yetmez sırf koleksiyonluk olsun diye bile alabilirim böyle eski kartları
Canavar onlar ya kuzende var maşşallah açmadığı bir şey yokharbiden kelepir fiyat param olsa 1080Ti almayı düşünüyorum bende eski falan ama beton yetmez sırf koleksiyonluk olsun diye bile alabilirim böyle eski kartları
6600 götürür daha 8 gb bakma sıkışma olsada götürürUmarım kuzen vram sorunu yaşamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben değil kuzen için ama vram yeter mi bilemiyorum hediye alıcam ama yetmezse üzülürüm
1080p fortnite için yeterli değil mi zaten bir fortnite, GTA birde valorant oynuyor hayatsiz6600 götürür daha 8 gb bakma sıkışma olsada götürür
Rx6600 için 8gb vram sıkınttı çıkaracağını düşünnmüyorumUmarım kuzen vram sorunu yaşamaz
Ben değil kuzen için ama vram yeter mi bilemiyorum hediye alıcam ama yetmezse üzülürüm
Yeterli hocam1080p fortnite için yeterli değil mi zaten bir fortnite, GTA birde valorant oynuyor hayatsiz
Zamanının ötesinde bir kart bi tane bende istiyorum şuanda da takar kullanırımCanavar onlar ya kuzende var maşşallah açmadığı bir şey yok
ohoo yeterde artar bile onları ben 6500xt ile oynuyorum 4 gb vramle hikayeli oyunlarda sorun oluyor bana vram1080p fortnite için yeterli değil mi zaten bir fortnite, GTA birde valorant oynuyor hayatsiz
SağolunZamanının ötesinde bir kart bi tane bende istiyorum şuanda da takar kullanırım
ohoo yeterde artar bile onları ben 6500xt ile oynuyorum 4 gb vramle hikayeli oyunlarda sorun oluyor bana vram
Sağolun sabah çıkıyorum yolaRx6600 için 8gb vram sıkınttı çıkaracağını düşünnmüyorum
Yeterli hocam
Önemli değilSağolun
Sağolun sabah çıkıyorum yola
Önemli değil hocam. İyi geceler.Sağolun
Sağolun sabah çıkıyorum yola
İBana çok sağlammış gibi gelmedi yurtdışı garantili ürünse amazon üzerinden alındıysa 2 yıl amazon güvencesinde adam neden ikinci elde satsın ki? 2 yıl dolmadıysa Amazon'a bozuk olduğunu söyleyip iade ettiği takdirde mesela 5 bine aldıysa amazon yurtdışı ithalat bedeli harici ücreti geri alabilir. Neden bunu yapmak yerine ikinci elde satıyor?