Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Abdullah Bayraktar
Sistemimi rx6600 ve ryzen 5 5500 ile güncelledim fakat ekran kartı geldiğinden beri fpslerim ve gpu kullanım değerlerim çok düşük ne yaptıysam düzeltemedim format da attım farklı driverlar da denedim fakat nafile lütfen yardımcı olur musunuz.
gpu: rx6600
cpu: ryzen 5 5500
anakart: prime b450mk 2
ram: dual channel 16 gb ram (2933 mhz)
psu: 450 watt
birçok test yaptım denedim ve gördüğüm şu ki ekran kartı kullanımı bir türlü yükselmiyor, yükselse bile oyunda gezdiğim noktalara göre aşırı değişiyor ve drop yiiyorum
Burdaki değerler almam gerekenin çok altında değerler( örneğin cs go 300 den anlık 80 lere kadar iniyor valorant da keza aynı aynı zamanda gpu fanım çalışmıyor bile bu oyunlarda. Ready or notda ise dropdan oyun oynanmaz halde)
şöyle 2 tane test videosu bırakıyorum incelerseniz sevinirim
gpu: rx6600
cpu: ryzen 5 5500
anakart: prime b450mk 2
ram: dual channel 16 gb ram (2933 mhz)
psu: 450 watt
birçok test yaptım denedim ve gördüğüm şu ki ekran kartı kullanımı bir türlü yükselmiyor, yükselse bile oyunda gezdiğim noktalara göre aşırı değişiyor ve drop yiiyorum
Burdaki değerler almam gerekenin çok altında değerler( örneğin cs go 300 den anlık 80 lere kadar iniyor valorant da keza aynı aynı zamanda gpu fanım çalışmıyor bile bu oyunlarda. Ready or notda ise dropdan oyun oynanmaz halde)
şöyle 2 tane test videosu bırakıyorum incelerseniz sevinirim