Neler Yeni

Rx 6600 Ekran kartı çalışmama sorunu

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Bende fanlar dönüyor da, yaşadığım ilçe küçük olduğu için götüremiyorum bilgisayarcı yok burada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen yıl 6500xt almıştım onda da aynı sorun vardı anakartta problem var gibi benim
Ya benimde pek bilgim olmadığı için bi şey diyemedim şimdi.

Şimdi ürünü kargoya vermişler ben tekrardan iade talebi oluşturabiliyorum direkt vazgeçtim diyerek iade etmeyi denemeli miyim ?

mYukseL

80+
Ya benimde pek bilgim olmadığı için bi şey diyemedim şimdi.

Şimdi ürünü kargoya vermişler ben tekrardan iade talebi oluşturabiliyorum direkt vazgeçtim diyerek iade etmeyi denemeli miyim ?
Yine çalışmıyorsa bence deneyin, ben ne olur ne olmaz diye Amazondan aldım 6500xt yi direk iade edebildim 30gün içinde, bunda da sorun devam ederse iade edeceğim.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Yine çalışmıyorsa bence deneyin, ben ne olur ne olmaz diye Amazondan aldım 6500xt yi direk iade edebildim 30gün içinde, bunda da sorun devam ederse iade edeceğim.
Ya bilemiyorum ama umarım elimde patlamaz ya yani artık yeni ekran kartını peçtim verdiğim parayı geri alma derdindeyim. Ya şimdi mağazanın adını versem sorun olur mu bilmiyorum ama dikkat etmek lazımmış ya. Ben indirimde diye direkt almak istedim bundan sonra daha çok dikkat edeceğim ya.

mYukseL

80+
Ya bilemiyorum ama umarım elimde patlamaz ya yani artık yeni ekran kartını peçtim verdiğim parayı geri alma derdindeyim. Ya şimdi mağazanın adını versem sorun olur mu bilmiyorum ama dikkat etmek lazımmış ya. Ben indirimde diye direkt almak istedim bundan sonra daha çok dikkat edeceğim ya.
İnşallah geri alabilirsiniz, böyle satıcılar yerine direk sağlam sitelerden almayı öneririm özellikle Amazon iade politikası çok güzel.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Size de bir sormak istedim şimdi ürün geldiğinde tekrardan iade mi deneyeyim (iade sebebinde vazgeçtimi seçerek) yoksa direkt trendyolla iletişime mi geçeyim.
@30+FPS
@NanyaRevB
@whisper snow

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Size de bir sormak istedim şimdi ürün geldiğinde tekrardan iade mi deneyeyim (iade sebebinde vazgeçtimi seçerek) yoksa direkt trendyolla iletişime mi geçeyim.
@30+FPS
@NanyaRevB
@whisper snow
Dostum kutu içerinde kartın yetkili servisi vardır veya kart marka modelini yazın size bilgilerini ileteyim. Kartı yetkili servis üzerinden işleme almalısınız.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Dostum kutu içerinde kartın yetkili servisi vardır veya kart marka modelini yazın size bilgilerini ileteyim. Kartı yetkili servis üzerinden işleme almalısınız.
XFX RX6600 SPEEDSTER SWFT210 8GB GDDR6 128Bit

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
XFX RX6600 SPEEDSTER SWFT210 8GB GDDR6 128Bit
Oksid Bilişim Teknoloji'ye pazartesi günü mail atarsanız yardımcı olacaklardır. Kart, faturası ve sorunun yazılı olduğu bir kağıt (Bu kağıda ad soyad, telefon, adres yazmayı unutmayın.) ile anlaşmalı kargo ile gönderebilirsiniz. Umarım kartı bilgisayarcı açmamıştır.
Mail adresleri: [email protected]

whisper snow

80+ Silver
@30+FPS
@NanyaRevB
@whisper snow
Hocam iadeyi yine reddederler yuksek ihtimalle. Isterseniz bir sansinizi deneyin derim ben. Veya Oksid Bilisime gonderirseniz onlardan da tamir veya degisim isteyebilirsiniz.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Hocam iadeyi yine reddederler yuksek ihtimalle. Isterseniz bir sansinizi deneyin derim ben. Veya Oksid Bilisime gonderirseniz onlardan da tamir veya degisim isteyebilirsiniz.
hocam diyelim orası da kabul etmedi yani eder büyük ihtimalle ama diyelim etmedi kendim para vererek tamir ettirmeye çalışsam bana ne kadara patlar

Farway

80+ Silver
İlk önce garantisi olan malı bilgisayaecıya götürmemen lazım hadi götürdün bunu garantiye söylememen lazım. 2. Si iade hakkımı kullanmak istiyorum de ver kargoya gitsin.

Top Bottom