Neler Yeni

Rx 6600 Ekran kartı çalışmama sorunu

whisper snow

80+ Silver
hocam diyelim orası da kabul etmedi yani eder büyük ihtimalle ama diyelim etmedi kendim para vererek tamir ettirmeye çalışsam bana ne kadara patlar
Hocam garantisi varsa kabul etmeme gibi bir sanslari yokki. Sadece kullanici hatasi diye lanse etmeye kalkarlarsa THH ne basvurursun. Baska tamircide yaptirmaya calisirsan cok masraf cikar hocam.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
İlk önce garantisi olan malı bilgisayaecıya götürmemen lazım hadi götürdün bunu garantiye söylememen lazım. 2. Si iade hakkımı kullanmak istiyorum de ver kargoya gitsin.
Ya bilgisayarcıya takması için götürdüm ama hani bilemedim şimdi eğer vazgeçtim diyerek iade edersem kabul etmek zorundalar di mi

mYukseL

80+
Ya bilgisayarcıya takması için götürdüm ama hani bilemedim şimdi eğer vazgeçtim diyerek iade edersem kabul etmek zorundalar di mi
Ekran kartı arkasındaki vidalarda etiket olması lazım, en azından birinde vardır o sağlamsa büyük ihtimalle açılmamıştır içi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti bozulmamış olur en azından

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Ekran kartı arkasındaki vidalarda etiket olması lazım, en azından birinde vardır o sağlamsa büyük ihtimalle açılmamıştır içi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti bozulmamış olur en azından
ya içi açılmadı ama hani yani kullanıcı hatası falan diyolar ya ondan dedim

Farway

80+ Silver
14 gün boyunca şartsız iade almaları zorunlu. Kartın güç girişlerini doğru taktınmı fanları dönüyormu, hdmi kablosunu anakarta takmış olma?

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
14 gün boyunca şartsız iade almaları zorunlu. Kartın güç girişlerini doğru taktınmı fanları dönüyormu, hdmi kablosunu anakarta takmış olma?
Yok fanları falan dönmüyor hdmı da ekran kartına taktım ama bilmiyorum şimdi şikayetvar a yazıcam ordan her türlü geri alırım diye düşünüyorum.

Farway

80+ Silver
Yok fanları falan dönmüyor hdmı da ekran kartına taktım ama bilmiyorum şimdi şikayetvar a yazıcam ordan her türlü geri alırım diye düşünüyorum.
Trendyola yazda önce bi gönder kartı

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Trendyola yazda önce bi gönder kartı
Şimdi karf hafta içi gelir gibi trendyola yazdım bana kart geldiğinde bir sorun olursa tekrar yazın dedi bende kart geldiğinde tekrar deneyeceğim işte çalışmadığına dair video fotoğraf falan çekicem sonra tekrarda iadeye göndericem çünkü mağaza ürünün çalıştığını söylüyor yani kabul ederler mi bilmem etmezlerse trendyola ordan da thh ye kadar gider yani.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Kart geldi kendim taktım fakat çalışmadı belki ben takamamışımdır bilemiyorum şu an ne yapmam lazım. Bir bilgisayarcıya gidip takması için yardım alsam mı diye düşünüyorum yani kartın hala çalışmaması ama adamın çalıştığını söylemesi anlamsız geliyor şu an ne yapmam lazım?

MFCAMUR00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Fatih Çamur
aynı kart bende de var ilk aldığımda oyunlarda sürekli kapanıyordu. yapman gereken, arena bilgisayarın internet sitesine gir. önce ürünün barkod nosunu sorgulat sana garantili ürün mü göndermişler yoksa farklı bir ürün mü (bazı satıcılar ikince el ürüne tekrar bant atabiliyor) daha sonra arena bilgisayar garanti teknik servis yerlerinden sana en yakın olanı bul git yanında garanti fatura ve yaşadığın problemin ne olduğu hakkında bil veren ufak kağıt götür. benim ki 4-5 günde değişim oldu

Top Bottom