10.000 e RX 6600 mü Alcanİlk defa sistem toplayacağım bu konular hakkında bilgilerim 2 günlük. 10k civarı bir bütçem var rx6600 düşünüyorum ekran kartı için önerisi olan varmı?
İlk sistem bilgim yok ne önerirsin10.000 e RX 6600 mü Alcan
elinizde parça var mı yok mu monitör var mı yok mu, her şeye bütçe ne kadar vs bunları söylemeniz lazım o zamanİlk sistem bilgim yok ne önerirsin
Sadece ekran kartmıİlk defa sistem toplayacağım bu konular hakkında bilgilerim 2 günlük. 10k civarı bir bütçem var rx6600 düşünüyorum ekran kartı için önerisi olan varmı?
elimde parça yok sıfırdan başlayacağım toplam bütçede belirlemedim tüm parçaları bir anda almayacağım zaten sadece ekran kartı için aklımdaki bütçe 10k civarı biraz daha üstünede çıkabilirimİlk defa sistem toplayacağım bu konular hakkında bilgilerim 2 günlük. 10k civarı bir bütçem var rx6600 düşünüyorum ekran kartı için önerisi olan varmı?
elimde parça yok sıfırdan başlayacağım toplam bütçede belirlemedim tüm parçaları bir anda almayacağım zaten sadece ekran kartı için aklımdaki bütçe 10k civarı biraz daha üstünede çıkabilirim