Neler Yeni

Rx 6600 R3 3300x oyunlarda drop sorunu

asko56

80+ Gold
5500 alsam darboğaz olur mu
2.elden 5600 alın sıfır almak zorunda degilsiniz alacagınız kişiye pazarlık yapın 5600 ü millet satıyor sürekli zaten ddr5 e geçen oluyor vs oluyor 2.elde alabilrisiinz ama almadan önce kesinlikle son bios updateti yapın öyle takın işlemciyi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Rx 6600
R3 3300x
16 GB Ram
500+80watt psu

Oyun oynarken drop yiyorum mesela witcher 3 de novigrad’da koşarken anlık çok fazla drop yiyorum
Temiz windows kur dostum. Darboğaz demek drop demek değil. 3300x neredeyse 3600 performansı veriyor. Sende başka bir problem var gibi duruyor. Öyle söylenilen kadar darboğaz olmaz o işlemci ile RX 6600 ekran kartı arasında. Max %15 olur olursa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlerini kontrol et bide. Bios falan resetlendiyse onlar düşmüştür belki.

Şu forumda kimse çözüm odaklı değil yok onu al bunu al. Yapmayana neden yapmıyor drop. Herkes ezbere konuşuyor. Garip olmuş biraz forum. Önceden hiç böyle değildi.

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,867
İsim
uwu
Temiz windows kur dostum. Darboğaz demek drop demek değil. 3300x neredeyse 3600 performansı veriyor. Sende başka bir problem var gibi duruyor. Öyle söylenilen kadar darboğaz olmaz o işlemci ile RX 6600 ekran kartı arasında. Max %15 olur olursa.

Şu forumda kimse çözüm odaklı değil yok onu al bunu al. Yapmayana neden yapmıyor drop. Herkes ezbere konuşuyor. Garip olmuş biraz forum. Önceden hiç böyle değildi.
tdk forumda 3300x i rx 6600xt ile kullanan vardı sorun yaşamıyordu

bende de drop oluyor 12100f rx6600 ama benim sistemde virüs var ama format atamıyorum içerisindekinleri yedeklemem lazım bazı dosyalarda karışık

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf

2.elden 5600 alın sıfır almak zorunda degilsiniz alacagınız kişiye pazarlık yapın 5600 ü millet satıyor sürekli zaten ddr5 e geçen oluyor vs oluyor 2.elde alabilrisiinz ama almadan önce kesinlikle son bios updateti yapın öyle takın
tdk forumda 3300x i rx 6600xt ile kullanan vardı sorun yaşamıyordu

bende de drop oluyor 12100f rx6600 ama benim sistemde virüs var ama format atamıyorum içerisindekinleri yedeklemem lazım bazı dosyalarda karışık
Şimdi format atıcam düzelir umarım

Top Bottom