Çözüldü✓ Rx 6600-R5 2600 Darboğaz

ThEagles

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
Sapphire Pulse Rx 6600 modeli bugün elime ulaştı. Eski ekran kartımın driver'ını sildim ve yenisinin yükledim. PUBG'ye girdim ve aşırı fps drop yaşadım, eski ekran kartını geri taktım. İşlemcim R5 2600, bu kadar fps drop olması normal mi yoksa yanlış bir şey mi yaptım?

Sapphire Pulse Rx 6600 modeli bugün elime ulaştı. Eski ekran kartımın driver'ını sildim ve yenisinin yükledim. PUBG'ye girdim ve aşırı fps drop yaşadım, eski ekran kartını geri taktım. İşlemcim R5 2600, bu kadar fps drop olması normal mi yoksa yanlış bir şey mi yaptım?
O işlemci Rx 6600 ekran kartını besleyemiyor zaten.

Hocam bende rx6600 ile r5 2600 kullanıyorum. Fakat darboğaz dışında herhangi bir drop yaşamıyorum. Ram ve anakartınız nedir ?

Hocam bende rx6600 ile r5 2600 kullanıyorum. Fakat darboğaz dışında herhangi bir drop yaşamıyorum. Ram ve anakartınız nedir ?
16 GB (2x8) Ram ikiside cl16 ve 3200mhz, anakart b450mk. Normal mi?

Ayarları Yüksek veya Ultraya çek. Zaten kart tam anlamıyla kullanılamıyordur işlemciden dolayı. Yüksek ayarda bu sorun neredeyse ortadan kalkar.

16 GB (2x8) Ram ikiside cl16 ve 3200mhz, anakart b450mk. Normal m
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 GB (2x8) Ram ikiside cl16 ve 3200mhz, anakart b450mk. Normal mi?
Hocam oyundayken pc ısısını kontrol edin. İşlemci ne durumda bakın. Oyunda iken Ctrl+Shift+O tuşlarına basın. Sağ üstte detaylı bilgiler gelecek. Oradan oyun oynarken sistemi izleyin. Kendi kulladığım sistemde drop yaşamıyorum. Sistemde işlemciyi kullanan farklı bir program var mı buna bakabilirsiniz.

Hocam oyundayken pc ısısını kontrol edin. İşlemci ne durumda bakın. Oyunda iken Ctrl+Shift+O tuşlarına basın. Sağ üstte detaylı bilgiler gelecek. Oradan oyun oynarken sistemi izleyin. Kendi kulladığım sistemde drop yaşamıyorum. Sistemde işlemciyi kullanan farklı bir program var mı buna bakabilirsiniz.
GPU-Z ile kontrol ettiğimde 65-70 derece olduğunu gördüm. Değerler normal mi?

Ayarları Yüksek veya Ultraya çek. Zaten kart tam anlamıyla kullanılamıyordur işlemciden dolayı. Yüksek ayarda bu sorun neredeyse ortadan kalkar.
Ayarlar rekabetçi yani bazıları çok düşük. O yüzden mi oluyordur fps drop?

GPU-Z ile kontrol ettiğimde 65-70 derece olduğunu gördüm. Değerler normal mi?

Ayarlar rekabetçi yani bazıları çok düşük. O yüzden mi oluyordur fps drop?
Tabi, bu da bir etmen. Yüksek ya da Ultra ayara çekip deneyin. Drop olayı ortadan kalkacaktır yüksek ihitmal.

R5 2600 o ekran kartını besleyemez zaten bütün ayarları en yükseğe çekip deneyin bide ekran kartı kendini tam kullanamıyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,550
Üyeler
191,875
Son üye
Ali kimbel
Geri