rx 6600 sapphire alınır mı ?

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
herkese selam arkadaşlar şuanda gtx 1060 kullanıyorum ve RX 6600 sapphire almayı düşünüyorum 8.500 tl ye ama biryandanda aklımda şüphe var WATTMAN hatası veyahutta değişik hatalar alırmıyım sizce NVIDIA pahalı ve şuanda bence 0 fiyatına göre alınacak başaraılı kartlardan bitanesi 6600 ama dediğim gibi wattman alırmıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Paylaştığım model genelde 8.000 TL fiyatına ara ara düşüyor. İnceleme videosunu izleyebilirsiniz. Bana göre XFX , Sapphire markasından daha güvenilir geliyor. Watman konusunda ne olur bilemem, ama hata yaşayan kişi sayısı çok değil. RX 6600XT - RX 6600 modellerinde farklı forumlarda watman hatasını kimi sorunu ram modelini değiştirerek kimi anakart ile çözmüştü diye hatırlıyorum. 5000 serisi gibi bir problem olduğu ile ilgili detaylı bir bilgi yok. Kullanan kişi sayısı fazla denebilir.

Paylaştığım model genelde 8.000 TL fiyatına ara ara düşüyor. İnceleme videosunu izleyebilirsiniz. Bana göre XFX , Sapphire markasından daha güvenilir geliyor.

anladım hocam eywallah

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze
Gtx 1060 ekran kartı günümüz oyunlarda hala gideri olan bir ekran kartıdır. Oynadığınız oyunlara göre istediğiniz FPS değerlerini alamıyorsanız geçilebilir. Wattman olaylarını kimse bilemez şuan kullanan birçok kişi RX 6000 serisinde bu sorunların olmadığını söylüyor belki çözmüşlerdir ama bundan bir sene sonra çıkacak güncellemelerde bu sorun olur mu olmaz mı bilinmez.

Asus Dual de 8.2-8.3lere düşüyor onu alın. Rx6600'ler arasında xfx'i de sapphire'i de gerisinde bırakır soğutma gibi konularda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,435
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri