Neler Yeni

Yardım RX 6600 Steam PUBG oyundan atıyor

hytax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
------
Bütçe
5
PUBG'yi açınca birkaç dk sonra lobideyken oyundan atıyor bazen crash veriyor bazen vermiyor.

Sistem:​

İşlemci: Intel i7 6700K 4.2 GHz.
Ekran kartı: Saphhire RX 6600 8 GB.
Anakart: MSI Z170A Tomahawk.
Güç kaynağı: Thermaltake 600W PSU.
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB 2x8 GB 2666MHz.
Depolama: Crucial MX500 250 GB SSD 2 TB 7200 prm HDD.

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    2.8 MB · Hit: 87

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
PUBG'yi açınca birkaç dk sonra lobideyken oyundan atıyor bazen crash veriyor bazen vermiyor.

Sistem:​

İşlemci: Intel i7 6700K 4.2 GHz.
Ekran kartı: Saphhire RX 6600 8 GB.
Anakart: MSI Z170A Tomahawk.
Güç kaynağı: Thermaltake 600W PSU.
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB 2x8 GB 2666MHz.
Depolama: Crucial MX500 250 GB SSD 2 TB 7200 prm HDD.
Sonrasında başka bir hata bildirimi geliyo mu? Sıcaklıklar ne? Başka oyunlarda oluyo mu?

hytax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
------
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonrasında başka bir hata bildirimi geliyo mu? Sıcaklıklar ne? Başka oyunlarda oluyo mu?
sadece ekdeki bildirim var hayır sadece pubgde önceden oynayabiliyordum güncellemeden sonra böyle oldu max 70 75 derece

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
sadece ekdeki bildirim var hayır sadece pubgde önceden oynayabiliyordum güncellemeden sonra böyle oldu max 70 75 derece
Oyuna mi güncelleme geldi? O zaman oyunun hatasıdır biraz oynamayın sonraki güncellemeyle çözerler muhtemelen

hytax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
------
Oyuna mi güncelleme geldi? O zaman oyunun hatasıdır biraz oynamayın sonraki güncellemeyle çözerler muhtemelen
kim bilir ne zaman gelicek güncelleme başka pc de denedim girmeyi hata falan vermedi

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
kim bilir ne zaman gelicek güncelleme başka pc de denedim girmeyi hata falan vermedi
Driver guncelledijiz mi peki yani her oyun her kart için optimize edilemiyo bazı zamanlarda

hytax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
------
Driver guncelledijiz mi peki yani her oyun her kart için optimize edilemiyo bazı zamanlarda
amd nin sitesinde 2 tane driver var ikisinide denedim en güncel sürücüler. birisi WHQL birisi optional
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyuna güncelleme geldi fakat düzelmedi

Son düzenleme:

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
amd nin sitesinde 2 tane driver var ikisinide denedim en güncel sürücüler. birisi WHQL birisi optional

oyuna güncelleme geldi fakat düzelmedi
Dediğim gibi sorun sadece o oyundaysa eğer oyunun problemidir zaten kime sorsan pubgnin ne kadar sorunlu oldugunu söyler

Klasik amd dicem sovcekler
Ne alaka? Her şeye AMD diyip durma sorun OYUNDAYKEN neden amdye laf atarsın ki? Başka oyunlarda olsa tamam ama sorun oyunda kartta değil her şeye AMD falan diyip durmayın artık

hytax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
------
Dediğim gibi sorun sadece o oyundaysa eğer oyunun problemidir zaten kime sorsan pubgnin ne kadar sorunlu oldugunu söyler

Ne alaka? Her şeye AMD diyip durma sorun OYUNDAYKEN neden amdye laf atarsın ki? Başka oyunlarda olsa tamam ama sorun oyunda kartta değil her şeye AMD falan diyip durmayın artık
tamam sakin tartışmaya gerek yok

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
6700XT kullanıyorum, ben PUBG'ye giremiyorum :) Diğer her oyunu oynayabiliyorum. Daha önce GTX 1080 kullandım ve en ufak sorun yaşamamıştım. Fakat AMD tarafında direk daha ilk yüklemeden böyle sorunla karşılaştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
6700XT kullanıyorum, ben PUBG'ye giremiyorum :) Diğer her oyunu oynayabiliyorum. Daha önce GTX 1080 kullandım ve en ufak sorun yaşamamıştım. Fakat AMD tarafında direk daha ilk yüklemeden böyle sorunla karşılaştım.
Nvidia adamdır

Top Bottom